- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Ayy çok sevindim cnm gözünaydın.Tamam sarjini takiyim ordan deneyim bi arada cift cizgi biri daha silik ama cok belli korkuyorum:////
Korkma canım sadece herkese söyleme bekle keseyi gor oyle söyleyin. Ben ıkı oğlumda da keseyi gorunce söyledim. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın cnm çok sevindim.Tamam sarjini takiyim ordan deneyim bi arada cift cizgi biri daha silik ama cok belli korkuyorum:////
Ay maşallah ben burdayım diyor işte. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah cnm. Darısı hepimizin başına. Kasık ağrıların devam mı? Bende, ağrıma, uyandım sancı giriyor gibi oluyor.Cok sagol canim daha inceki kimyasaldi bu kez sanirim yerlesti umarim doğru re yerlrsmistir Allah im hepimize nasip etsin rseyin hayirlisi
Hayırlı olsn canm dedim ben sana hamişsin diyeeee. Çok sevindimmmCok sagol canim daha inceki kimyasaldi bu kez sanirim yerlesti umarim doğru re yerlrsmistir Allah im hepimize nasip etsin rseyin hayirlisi
Günaydın cnm. Ya hemen umutsuzluğa kapılma geç yumurtladın belki. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur. Olacak inşallah üzülmeSben de bu Sabah yaptım hayal kırıklığı hiç umudum kalmadi
Üzülme cnm dikkat edersin olmaz dikkat etmezsin olur. Rabbim sağlıklı evlat hayırlı evlat versin tekki. İllaki olacak sıkma canını. Daha herşey bitmiş değil bak formlarda gec yumurtlayanlar adeti bır hafta geçince öğrenenler ne kadar cok. Bekle bakalımBu ay olmasını çok istemiştim bu ay herşeyi dikkattli ve rahat yapmıştık önümüzdeki ay çok yoğun olacağım bu kadar dikkat edemeyecegim
Bizede dua et canım. Evlat o kadar güzel birşey ki 3/5/7 hepsindeki heyecan ilk gunku gibi neden kadınların bitmez, doğum hikayeleri :) iki evlat doğurdum yazsam roman olur. İnşallah 3. Yude, Rabbim kız nasip etsin. İnşallah senin de gönlünden gecen kabul olsun canım. 2yide3ude nasip etsin. Bizede dua et bol bol canım.Allah razı olsun kizlar insallah bu kez saglikla alirim kucagima insallah rabbim bu karisik duyguyu hepinize yasatsin cocugu olanlara yine yasatsin. Benim ilk defa yumurtlama gununden 8 9 gun donra surekli sol kasik agrim oldu boyle sanci gibi. Adete 4 gün kala gecti adet sancisi gibi bi agri basladi drdim yine kapilmisim geliyo kirmizilar hala tek tarafli agri giriyo ama cok keskin degil, izmirdeydim tatilde surekli aciktim kimseye caktirmamak istedim, iki uc gun surekli esnedim kayinpederim nazar var diye okudu oyle sandik. Birde hala yemegi yiyorum sonrasinda midem rahatsiz oluyor, rüyalarım karman corman ve gogsumdeki damarlar yeşil yeşil
İnsallah rabbim saglikli nasibi bol hayirli evlatlar verir sana da hepimize de canim. Artık tevekkül.. canim pazartesi gitsem iyi degil mi 4 gun gecmis olcak korku olmasa on gün beklicem ama okulda cokda yorulcam riske girmek istemiyorumBizede dua et canım. Evlat o kadar güzel birşey ki 3/5/7 hepsindeki heyecan ilk gunku gibi neden kadınların bitmez, doğum hikayeleri :) iki evlat doğurdum yazsam roman olur. İnşallah 3. Yude, Rabbim kız nasip etsin. İnşallah senin de gönlünden gecen kabul olsun canım. 2yide3ude nasip etsin. Bizede dua et bol bol canım.
Ya canım benimde ymurttlamadan beri kasık ağrım var. Şmdi 5 gün kaldı sancım arttı belime ve bacağıma vuruyoo. İnşallah bnde hamişimdirAllah razı olsun kizlar insallah bu kez saglikla alirim kucagima insallah rabbim bu karisik duyguyu hepinize yasatsin cocugu olanlara yine yasatsin. Benim ilk defa yumurtlama gununden 8 9 gun donra surekli sol kasik agrim oldu boyle sanci gibi. Adete 4 gün kala gecti adet sancisi gibi bi agri basladi drdim yine kapilmisim geliyo kirmizilar hala tek tarafli agri giriyo ama cok keskin degil, izmirdeydim tatilde surekli aciktim kimseye caktirmamak istedim, iki uc gun surekli esnedim kayinpederim nazar var diye okudu oyle sandik. Birde hala yemegi yiyorum sonrasinda midem rahatsiz oluyor, rüyalarım karman corman ve gogsumdeki damarlar yeşil yeşil
Canımmm tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...çok sevindim senin adına ..Allah razı olsun kizlar insallah bu kez saglikla alirim kucagima insallah rabbim bu karisik duyguyu hepinize yasatsin cocugu olanlara yine yasatsin. Benim ilk defa yumurtlama gununden 8 9 gun donra surekli sol kasik agrim oldu boyle sanci gibi. Adete 4 gün kala gecti adet sancisi gibi bi agri basladi drdim yine kapilmisim geliyo kirmizilar hala tek tarafli agri giriyo ama cok keskin degil, izmirdeydim tatilde surekli aciktim kimseye caktirmamak istedim, iki uc gun surekli esnedim kayinpederim nazar var diye okudu oyle sandik. Birde hala yemegi yiyorum sonrasinda midem rahatsiz oluyor, rüyalarım karman corman ve gogsumdeki damarlar yeşil yeşil
Tek taraflı mi canim ben tek tarafli agrimasindan şüphelenmistim inşallah hayırlısıyla vardır bebisinYa canım benimde ymurttlamadan beri kasık ağrım var. Şmdi 5 gün kaldı sancım arttı belime ve bacağıma vuruyoo. İnşallah bnde hamişimdir
Canım sıkma Çan'ımı hayırlısı olur umarım kafaya takmayınca daha iyi oluyprmuş diyorlar inşallah erken vakitte olur da Şen'de rahatlarsın..Bu ay olmasını çok istemiştim bu ay herşeyi dikkattli ve rahat yapmıştık önümüzdeki ay çok yoğun olacağım bu kadar dikkat edemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?