- 26 Nisan 2016
- 202
- 138
- 103
Canim benim daha onceki kimyasal gebeligimde onu farketmistim hergun ayri bir ruya görüyordum bu ay yine oyle ama bu belirti mi yoksa adete yakin hormonlar kariaiyor ondan mi hayirlisi senin icindeKızlar ruyalarınız sapıttımı sizinde? Gerçekle hayal arası çok değişik ruyalar görüyorum ben.
Normalde çok ruya goren bırı degılım. Anüma bu ruyalar cok degısık hep bebek hamılelık vs ve gercek kesıt gıbı enteresan bırsey yanı çözemedım.Canim benim daha onceki kimyasal gebeligimde onu farketmistim hergun ayri bir ruya görüyordum bu ay yine oyle ama bu belirti mi yoksa adete yakin hormonlar kariaiyor ondan mi hayirlisi senin icinde
Esimds tepemde yao diyor ama yarin yapayim birde bu eslere herseyi ogretmekle hata mi yaptik acaba
Canm ha şimdi yapmışsın ha yarın varsa çıkar gerçi bence hamilesin hissettiimEsimds tepemde yao diyor ama yarin yapayim birde bu eslere herseyi ogretmekle hata mi yaptik acaba
Canım ben netten aldım tanesi 80 kuruşa denk geldi toplu aldım sende öyle yaapTestim olsa bende yapıcam valla. Yarın ilk işim on tane test alıcam eczaneden çok kızgınım şuan kendime
Sıkıntılarıma canım yarın alırdın ..Keşke çıkıp test alsaydım ya şuan çok pişmanım içim içimi yiyiyor.
Ben de çok görüyorum öyle kuzumNormalde çok ruya goren bırı degılım. Anüma bu ruyalar cok degısık hep bebek hamılelık vs ve gercek kesıt gıbı enteresan bırsey yanı çözemedım.
Ya yap hadi ben bile çatladım bursa hadi dua edıcem sana inşallah guzel bı resım koy şuraya da keyfımız yetıne gelsin hadi
Sen nerden aldın canımCanım ben netten aldım tanesi 80 kuruşa denk geldi toplu aldım sende öyle yaap
N11den canmSen nerden aldın canım
Aslında evet yaa ufakta almıştım ıyı olmuştu. Keşke önceden alaydım. Neyse ben şimdi kargo margo beklemeden yarın eczaneden alıyım bu aykırmızı kart yersem önumuzdekı aya metten ovulasyon ve gebelik testi alırım.Canım ben netten aldım tanesi 80 kuruşa denk geldi toplu aldım sende öyle yaap
Ya canim bu saatte kafama takildi30 ocakta göremedim. Fakat diğerinde bir çizgi var. En garanti sabah idrarıyla yap cnm. İnşallah hamilesindir bata kaç gun vardı
Günaydın cnm. Yazdığın belirtiler hamile lik belirtileri evet. Bence adetine kadar bekle ve test yap yada adete 2/3 gun kala kan testi yaptır.Kızlar bana yardım Adetime 6 gün var bi kaç gün önceden hatta kasıklarımda ağrı sol kasımda batma vede kasık bölgemde seyrelme gerçekleşiyor. Bugünde gögüslerim acımaya başladı. Miğde bulantısı gibi hafif bi durum oluyor ne tuhaftır ki tam bulantı diyemiycem acaba hamilelik riski nedir ? Ki ben adeti günü gününe olan biriyim Eşimle henüz düşünmüyorduk ama herşey allahtan
Benimde göğüslerde birsey yok arada hafif şişiyo sanki ama adet olacağım zmn da şişer zaten. Yanma batma sancı sızlama olur normaldir bu. Ence test yap yada, hastane yakınsa gıt bı kan testi yaptır garanti olsun.Ya canim bu saatte kafama takildibugun biraz evde temizlik flan yoruldm sol kasikta ozellikle cok agri ve yanma oldu hafif bel agrisida var akintida devam ediyo ama goguslrde pek bi degisim yok haftasonunu bekleyip olmazsa test yapmayi dusunuyorm ama bu belirtiler normalmi yani kasikta yanma flan olurmu bilemedim
Günaydın cnm. Cevapla butonunun yanında dosya gukle var. Oraya tıkla resmi secKizlar yaptim ama yukleyemiyorum
Ay ne çıktı çizgi var oi çatladık akşam meraktanKizlar yaptim ama yukleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?