- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
Her şerde bir hayır varmış canım. Çörekotu süper yumoş yapıyor. Brn çörekotuyla erkn yumurtlamıştım. Dene cnm birşey kaynetöezsn sonçta2 kere hamile kaldım ama olmadi canim ya çok yıprandım
Bende çörek otu yapsam mi
Faydası olurmu ki
Hiç sorunumuz yok benim yasim hariç
Hamlede kalıyorum ama sonu gelmiyor
Merhaba cnm inşallah yerleşmedir. Biz ona yoralım. Başka belirti var mıSelam kızlar benim bugün kahve lekenmem oldu adetim pazar die bekliyordum bakalım devamı gelecekmi yoksa yerlesme lekesimi bilemedim
Inşallah yerlesme kanamasidirSelam kızlar benim bugün kahve lekenmem oldu adetim pazar die bekliyordum bakalım devamı gelecekmi yoksa yerlesme lekesimi bilemedim
Hoşgeldin cnm ya topik çok boş kaldı nreledesin? Nedir son durumlar var mı bişeylerMerhabaaaaaaa kızlarr çok geç kaldım bugünnn :)))
Şafağa son 2 günnnn :) ajanlık sadece karnım ağrıyor adet sancısı gibi :) ay tatlım kaynanamlar bu akşam bende onlarla ilgileniyorum k yüzden takip edemedim :))Hoşgeldin cnm ya topik çok boş kaldı nreledesin? Nedir son durumlar var mı bişeyler
Ya müsafir olunca öyle oluyor. Benim de bugün hem sol hem sağ kasığıma sancı giriyor ama sola daha çok giriyor. Bir ara adet olcam sandım adet agrısı oldu gelen giden yok. Anlamadım bu işi bakalım beklemedeyiz, yarın sabah bi test yapsanaŞafağa son 2 günnnn :) ajanlık sadece karnım ağrıyor adet sancısı gibi :) ay tatlım kaynanamlar bu akşam bende onlarla ilgileniyorum k yüzden takip edemedim :))
Ahh keşke benim de kasığım ağrısa azıcık umut olur bana :)) test kalmadı elimdeeeYa müsafir olunca öyle oluyor. Benim de bugün hem sol hem sağ kasığıma sancı giriyor ama sola daha çok giriyor. Bir ara adet olcam sandım adet agrısı oldu gelen giden yok. Anlamadım bu işi bakalım beklemedeyiz, yarın sabah bi test yapsana
Gögüslerim sizliyo baska bi sey yok lekeden bi iki saat sonra batma oldu bıck keser gibi kasıgımda baska bisey yok cnımMerhaba cnm inşallah yerleşmedir. Biz ona yoralım. Başka belirti var mı
Amin inşInşallah yerlesme kanamasidir
Merhaba canım yerleşme olabilir istersen test yapSelam kizlar dün regl gunumdu 2 gundur sadece 3 4 damla acik kahve leke geldi acaba yerlesme mi
Merhaba cnn inşallah yerleşmedir, eğer varsa şimdi de çıkar zaten adet zamanın. Hadi yap testini dhaber ver bizedeTest aldim ama sabah daha net cikar degil mi canim
varsa
Yerleşme olabilir cnmSelam kizlar dün regl gunumdu 2 gundur sadece 3 4 damla acik kahve leke geldi acaba yerlesme mi
Varsa canım şuan bile çıkar testin varsa hemen yap :)Test aldim ama sabah daha net cikar degil mi canim
varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?