• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 8 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Gebelik olduğunda rahim yukarı çıkar ve o sert şey olmaz. Bu yaptığın egzersizle bu tezi baya doğrulamış olduk ✌️ arkadasa da saglık ocagındaki ebe söylemiş.
Tatlım o vajinada ki kaslar doktor söylemişti bana. :) rahimle alakası Yok kadın Doğuma gitmiştim :) ama senin için hamile olunca tekrar bakarım :) olabilir de

Ay benim yüzümde sinir bozucu kocaman bir sivilce cikti karnimda sızılar devam ediyo hafif akintım da var belim ağrımiyor bugün yarın sabah test yapmayı düşünüyorum 1gün kala ama olmayacak yine hayal kırıklığına uğrayacakmışım gibi geliyor:KK17:
Canım sıkma canını olsun olmazsa bir dahaki ay olur /)

Önceki gebeligimde de aynısı olmuştu Asli nda ama ne bilim bir şüphe oldu gene adet için kendimi zor tutuyorum test yapmamak icin:KK73:
ı
Al benden de o kadar. Bugün kasık ağrım başladı az önce birşey aktı adet oldum sandım ki beyaz yumurta kıvamlı akıntı gelmiş. Birde dün birliktelikte eşim peynir gibi birşeyler var dedi içeride. Belim ağrıyor çabuk yoruluyorum. Uyusam uyurum modundayım. Akşamları iki gundur kitap okurken uyuyorum 5/10 sayfayı gecemıyor okuduklarım erkenden uykum gelıyor normalde 30 sayfadan fazla rahat okurum sonra yatarım. Dün akşam eşim dedi yine sızdın kitap okurken bence sen hamilesin diyor. Birde tipim değişmiş onun deyimi ile diğer iki hamileliğimde de yasamıstım hatta ilkinde adet duzensızlıgım vardı daha var adetime demiştim eşim sen hamilesin test yap defi yaptım ve hamileydim. Kendimi dinlemek istemiyorum ama zor duruyorum şimdi gidip erken gebelik testi alsam sabah yapsam....
Birlikte yapalım mı mavi-hayal mavi-hayal

ı
Al benden de o kadar. Bugün kasık ağrım başladı az önce birşey aktı adet oldum sandım ki beyaz yumurta kıvamlı akıntı gelmiş. Birde dün birliktelikte eşim peynir gibi birşeyler var dedi içeride. Belim ağrıyor çabuk yoruluyorum. Uyusam uyurum modundayım. Akşamları iki gundur kitap okurken uyuyorum 5/10 sayfayı gecemıyor okuduklarım erkenden uykum gelıyor normalde 30 sayfadan fazla rahat okurum sonra yatarım. Dün akşam eşim dedi yine sızdın kitap okurken bence sen hamilesin diyor. Birde tipim değişmiş onun deyimi ile diğer iki hamileliğimde de yasamıstım hatta ilkinde adet duzensızlıgım vardı daha var adetime demiştim eşim sen hamilesin test yap defi yaptım ve hamileydim. Kendimi dinlemek istemiyorum ama zor duruyorum şimdi gidip erken gebelik testi alsam sabah yapsam....
Birlikte yapalım mı mavi-hayal mavi-hayal
Ayy bn de de aynı şeyler hatta tansiyonum düştü şuanda da çok halsizim ben de adet oldum sanıp gittim aynı akıntı. Sızılarım devam ama sabahı bekliycem ben canım misafirim gelcek

Inan bende çok unutmuşum
Ama sende halen umut var insallah
Güzel haber vereceksin bize
Yaşa takılma cnm bende 33 yaşındayım. Senin ilk mi olacak kirlerden faydalanabilirsiniz. Ben ikinciye çörekotu kürü yaparak kaldım 29 yaşındaydım. Bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay bende ya çörekotu yada soğan kürü yapacağım.

2 kere hamile kaldım ama olmadi canim ya çok yıprandım
Bende çörek otu yapsam mi
Faydası olurmu ki
Hiç sorunumuz yok benim yasim hariç
Hamlede kalıyorum ama sonu gelmiyor

Back