- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 35
- Konu Sahibi Whowiangirl
ne guzel ya hadi bakalım listeyi başlattiniz kizlar :) Whowiangirl ve S Saaraa bizleri unutmayın dualarınızda. bir bakmişiz hepimiz hamileyiz. Allah büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy inşallah inşallah :)ne guzel ya hadi bakalım listeyi başlattiniz kizlar :) Whowiangirl ve S Saaraa bizleri unutmayın dualarınızda. bir bakmişiz hepimiz hamileyiz. Allah büyük
Canm senin nezaman bat? Varmi belirti falan?ne guzel ya hadi bakalım listeyi başlattiniz kizlar :) Whowiangirl ve S Saaraa bizleri unutmayın dualarınızda. bir bakmişiz hepimiz hamileyiz. Allah büyük
benim bat 18 mayıs canim. ilk kez göğuslerim çok acıyor ama umutlanmak istemiyorumCanm senin nezaman bat? Varmi belirti falan?
Hadi insaallah az kalmış. İnsaallah vardır.. Ben bu ayı pas geçtim oyuzden rahatca bekliyorum . buseferde inadina gecikti nazlaniyor :)benim bat 18 mayıs canim. ilk kez göğuslerim çok acıyor ama umutlanmak istemiyorum
Allah en doğru zamanı biliyordur kuşum bende ona güveniyorum. birgün bizde haber veririz inşallah buradan. tüm isteyenlere nasip olsunHadi insaallah az kalmış. İnsaallah vardır.. Ben bu ayı pas geçtim oyuzden rahatca bekliyorum . buseferde inadina gecikti nazlaniyor :)
Aminn insaallah canim..Allah en doğru zamanı biliyordur kuşum bende ona güveniyorum. birgün bizde haber veririz inşallah buradan. tüm isteyenlere nasip olsun
ne guzel ya hadi bakalım listeyi başlattiniz kizlar :) Whowiangirl ve S Saaraa bizleri unutmayın dualarınızda. bir bakmişiz hepimiz hamileyiz. Allah büyük
Yasasiiiinnn 19 mayis benimm Whowiangirl ben de 3. Olsamm keske
Belki de sensin kuzum umudunu yitirme :)
InsAllah canim hepimizin bebisi en kisa surede gelir hayirlisiyla
Umut isteyen benim paylaşımlarımı okusun kızlar . Neler yaşadım görün
Evet hamileyimmm :) bakalım 22 mayısta doktor kontrolü var inşşallah nasip eder Allahımmarbling817 sende hamilesin degil mi canim. liste kontrolüne giristim .Allah senin de kucagina almayi nasip etsin canimmm. kocaman tebrikler...