- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 933
- 40
- Konu Sahibi Whowiangirl
Son 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler merakla bekliyorum 1 haftam var ortalamaCanım şu anda bi bilgim yok ama araştırıp sana haber edicem mutlaka
Canım sorup soruşturdum ama hala samsun kd da diyorlar çok yeni ayrıldı sanırım ama çok iyi Dr dur mükemmeldir her iki doğumda da eğer ona gidiyorsan veya gitmek istiyorsan hiç bekleme derimTeşekkürler merakla bekliyorum 1 haftam var ortalama
Siz onda mi dogurdunuz benim sezeryan olacak bende çok güvendim ama ilk dogumum korkumu yenemiyorum.Canım sorup soruşturdum ama hala samsun kd da diyorlar çok yeni ayrıldı sanırım ama çok iyi Dr dur mükemmeldir her iki doğumda da eğer ona gidiyorsan veya gitmek istiyorsan hiç bekleme derim
Şuan medilife ta bakın yine de o mu? Samsunlu kendisiCanım sorup soruşturdum ama hala samsun kd da diyorlar çok yeni ayrıldı sanırım ama çok iyi Dr dur mükemmeldir her iki doğumda da eğer ona gidiyorsan veya gitmek istiyorsan hiç bekleme derim
Siz onda mi dogurdunuz benim sezeryan olacak bende çok güvendim ama ilk dogumum korkumu yenemiyorum.
Günaydın canım benimde 6 gün kaldı.ama hiç bi belirtim yok adet belirtisi bile yokgünaydın kızlar son 5
Canım sende bi belirti var mıGünaydın. Son 6
Karın altımda çok ağrı var benim. göğüs uçlarım yumurtlamadan beri hassas sanırım ilaçların etkisi. Ama dün gece karnımın altının ağrısından uyuyamadım. sende var mı?Canım sende bi belirti var mı
Bende bişii yok canım yaa ( her ay göğüsler patlayacak gibi olurdu bu ay o bile yok.sadece dün akşam bacaklarım çok ağrıdı bide ateşim vardı bugün iim.Karın altımda çok ağrı var benim. göğüs uçlarım yumurtlamadan beri hassas sanırım ilaçların etkisi. Ama dün gece karnımın altının ağrısından uyuyamadım. sende var mı?
bende de öyle canım dün bi karnım ağrıdı korktum ama çok çilek yemiştim ondanmış bugün bişeyim yokGünaydın canım benimde 6 gün kaldı.ama hiç bi belirtim yok adet belirtisi bile yok
Bende bişii yok canım yaa ( her ay göğüsler patlayacak gibi olurdu bu ay o bile yok.sadece dün akşam bacaklarım çok ağrıdı bide ateşim vardı bugün iim.
Gece rüyamda kızım olmuş gördüm nasıl seviyorum onu allahım nasıl mutluydum bir uyandım inanamadım rüyamış o kadar kaptırmışım kendimi sabah sabah ağladım.eşimede göstermemeye çalışıyorum çok üzülüyor
bende de öyle canım dün bi karnım ağrıdı korktum ama çok çilek yemiştim ondanmış bugün bişeyim yok
inşallah hamişizdir canım
canimmmm hadi bakalım rabbim tamamına erdirsin. degerin katlanarak gider insallah annesi bebişin çok yeni demek ki :)Kızlar idrar testi yaptım sabah silik çıktı ikinci çizgi hemen koşup kan verdim 14 çıktı düşük çıktı cook 2 gün sonra yenileyecem inş benimlesin kuzucugummm tutunmustur annecigine