Off çok kötü aynısını yaşamıştım otele vardık adet oldum :)) yalnız benim psikolojik olarak, normalde 5 gün süren reglim 3 günde bitmişti o 3 gün sadece güneşlenmiştim ilaç kullanma konusunda biraz pimpirikliyim siz tedbirinizi alın tabi.
Benim bildiğim bir marka var, muadili var mı bilmiyorum ama bu ilaç başka sorunlar için tedavi amaçlı da kullanılıyor zaten. Sadece regli geciktirmek değil üretiliş amacı.
Her ilaç gibi yan etkileri var tabii ki. Jinekoloğunuza ya da aile hekiminize danışabilirsiniz.
Ben 2 kez kullandım. Birinde regl dönemi normalden daha fazla sancılı geçti. Diğeri normaldi. Düzenimi de bozmadı. Sonraki aylar yeni periyoduma göre düzenli şekilde devam etti.
Ilaci ben de kullandim ve cok fazla yan etki yapti.Mesela asiri gergin sinirli ve mutsuzdum.Heryerim odem yapti sis bir gobekle dolastim tatil boyunca.Ayrica biraktiktan 2 gun sonra regl oldum ama resmen acillik oldum o nasil bir agri nasil yogun geldi anlatamam.Ilk gun yataktan kafami kaldiramadim agri sizidan.Bir daha mi tovbe..
Adet geciktirici için biraz geç kalmış olabilirsiniz. İsterseniz yanınıza tampon da alın. Bakireler için de ayrı satılıyor. Eczacınıza danışabilirsiniz.
Benim adetim düğünüme ve balayına denk geliyodu 10 gün kullandım mecbur. Bi zararını görmedim içmeyi bıraktıktan 2 gün sonra normal adetimi gördüm. Sonraki ay da sıkıntı olmadı. Rahatlıkla kullabilirsin. İlaç içmek istemiyosan tamponlar da işe yarıyo. Suda çok sancının olacağını sanmıyorum.
Bi yakınım tatili veya önemli bir düğün adetine denk gelicekse mutlaka kullanır hiç bi sorunu olmadı.ben olsam kullanırdım tatilimi üzülerek geçirmezdim.
Adet kabı kullanabilirsiniz marka yazamadigimiz icin belirtemiyorum ama havuza ve denize girebilirsiniz en azindan. Agriniz icin de bi seferlik agri kesici alin.
Neredeyse her tatilde kullanıyorum primolut mu öyle bir şey ismi. Tek kötü yanı daha sonrasında adet takviminiz değişebiliyor sonuçta hormonlarınızla oynuyorsunuz. Birde benim adetlerim çok sancılı olur o ilaçtan dolayı adet olamayınca daha çok sancım oluyordu.
O zaman kullanma tampon.
Evet hasar gorur.
Ben 1 kere adet geciktirici kullandim, sonrasinda agrili olmustu adetim ama bir iki aya duzene girdi.
Bi kereden cok buyuk sorun olacagini sanmiyorum.