Teşekkür ederim ama 4 haftalık bir gebedeki gibi betam yok 580çıktı en fazla üç haftalığa göreSon adet tarihine göre hesaplanıyor . Yumurtlama tarihini ya da ilişki tarihine göre değil . Hayırlı olsunbetanız kaçtı acaba
Rabbim tez vakitte nasip etsin inanın çok tedirginim beta artıcak mı kese kalp atışı oluşıcak mı diye ara ara batmalar oluyor ağlıyorum o derece nasıl geçicek bu 9ay bilmiyorumAminn inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) merak etme her şey yolunda olacakbana da dua et benimde olsun
4+5 de arkadaşımın betası 399 du yani normal değerler aralığında sonucunuzTeşekkür ederim ama 4 haftalık bir gebedeki gibi betam yok 580çıktı en fazla üç haftalığa göre
Yaa öylemi bilmiyorum herkes bişeyler söylüyp 580se üç haftalıktır diyen var 4haftalık diye hesaplanır ama daha küçük geç döllenme olabilir diyen var ay bilmiyorum çok stresliyim heveslenemiyprum bile çok mutlu oldum ağladım o kadar gerçekten annelik çok iç güdüselmiş varlığınu iki gğndür biliyorum ama nasıl korumaya çalışıyorum anlatamam4+5 de arkadaşımın betası 399 du yani normal değerler aralığında sonucunuz
Rabbim evladınızla size sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. 6 gün sonra keseyi net görürsünüz isterseniz 10 gün sonra da kontrole gidebilirsiniz kalp atışı için doktorlar 6-8 hafta arası bakıyor .Yaa öylemi bilmiyorum herkes bişeyler söylüyp 580se üç haftalıktır diyen var 4haftalık diye hesaplanır ama daha küçük geç döllenme olabilir diyen var ay bilmiyorum çok stresliyim heveslenemiyprum bile çok mutlu oldum ağladım o kadar gerçekten annelik çok iç güdüselmiş varlığınu iki gğndür biliyorum ama nasıl korumaya çalışıyorum anlatamam
Dün doktorumu aradığımda kese gözükmez henüz küçük cımartesi günü beta ve progesteron sonuçlarını atın hangi gün gelmeniz gerektiğin isöylicem dedi çok merak ediyorum beta iki katına çıktımı acaba yaRabbim evladınızla size sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. 6 gün sonra keseyi net görürsünüz isterseniz 10 gün sonra da kontrole gidebilirsiniz kalp atışı için doktorlar 6-8 hafta arası bakıyor .
Aynı saatte aynı yerde takip etmek lazım betayı en sağlıklısı bu . 3000-4000 lerde keseyi görüyorlar bir hafta 10 gün sonra da kalp atışıDün doktorumu aradığımda kese gözükmez henüz küçük cımartesi günü beta ve progesteron sonuçlarını atın hangi gün gelmeniz gerektiğin isöylicem dedi çok merak ediyorum beta iki katına çıktımı acaba ya
Yarın aynı hastanede aynı saatlerde vermeyi düşünüyorum artış olmazsa kesin olarak sağlıksız bir gebelik mi olmuş oluyor en kötüsünğ düşünüp kendimce çare üretmeye çalışıyorum iki günde yoruldumAynı saatte aynı yerde takip etmek lazım betayı en sağlıklısı bu . 3000-4000 lerde keseyi görüyorlar bir hafta 10 gün sonra da kalp atışı
Sizdemi hamilesiniz bu konuda baya bilgilisiniz benim ilk annelik tecrübem olucak inşallah ve üç sene sonra oluncaAynı saatte aynı yerde takip etmek lazım betayı en sağlıklısı bu . 3000-4000 lerde keseyi görüyorlar bir hafta 10 gün sonra da kalp atışı
Yok hamile değilim hemşireyim 2 yıl kadın doğumda çalışmıştım. Kendimde isteyince birikti 2 katı olmasına gerek yok %66 artış olduğu sürece bir sıkıntı olmazSizdemi hamilesiniz bu konuda baya bilgilisiniz benim ilk annelik tecrübem olucak inşallah ve üç sene sonra olunca
Sayenizde biraz rahatladım çok teşekkür ederim son olarak progrsteron kaç çıkmalı hamile kalmadan önce 0.50 idi doktor gayet güzel demişti hamile kalınca bu değerde artıyo demişlerdiYok hamile değilim hemşireyim 2 yıl kadın doğumda çalışmıştım. Kendimde isteyince birikti 2 katı olmasına gerek yok %66 artış olduğu sürece bir sıkıntı olmaz
Kişinin üretmesine bağlı değişiyor bebeğin oluştuktan sonra tutunmasını sağlıyor kese etrafında kanama alanı görürse takviye ilacını yazıyor şuanlık bir sıkıntı yokSayenizde biraz rahatladım çok teşekkür ederim son olarak progrsteron kaç çıkmalı hamile kalmadan önce 0.50 idi doktor gayet güzel demişti hamile kalınca bu değerde artıyo demişlerdi
Şimdiden böyle tiendişelere kapılırsanız geçmez o 9 ay. Çok uzun bir süreç. Her şey iyi olacak sağlıkla kucağıma alacağım diyin güzle düşünün öyle olsunRabbim tez vakitte nasip etsin inanın çok tedirginim beta artıcak mı kese kalp atışı oluşıcak mı diye ara ara batmalar oluyor ağlıyorum o derece nasıl geçicek bu 9ay bilmiyorum
Kasıklarım karnım çok ağrıyor bu ağrılar beni çok korkutuyo yani sürekli bi ağrı baskı olması normal mi ne zaman geçer keşke ağrım olmasaydıKişinin üretmesine bağlı değişiyor bebeğin oluştuktan sonra tutunmasını sağlıyor kese etrafında kanama alanı görürse takviye ilacını yazıyor şuanlık bir sıkıntı yok
Çok normal artık 9 ay bu ağrılar olacak ilk başta rahime yerleşme ağrısı sonra genişlemesi ve bebeğe yer olması için ağrısı son ayda da tekmelerden ağrı yaşayacaksınız.Kasıklarım karnım çok ağrıyor bu ağrılar beni çok korkutuyo yani sürekli bi ağrı baskı olması normal mi ne zaman geçer keşke ağrım olmasaydı
İnanın ağrıdan dolayı şikayetçi değilim çekilir katlanılır bu kadar beklemişim tamamen korkudan ayağa kalkıyorum ağrıyo yoruluyorum zannedip yatıyprum bi süre sonra yatarkende ağrıyo tuhaf şeylerÇok normal artık 9 ay bu ağrılar olacak ilk başta rahime yerleşme ağrısı sonra genişlemesi ve bebeğe yer olması için ağrısı son ayda da tekmelerden ağrı yaşayacaksınız.
Bol bol dinlenin ilk sekiz hafta tam yerleşme ve oluşmasından kaynaklı olur . Ağır eşya kaldırmayın ve normalden bir tık daha dinlenmeye ayırın kendinizi sonra normal hayatınıza dönebilirsinizİnanın ağrıdan dolayı şikayetçi değilim çekilir katlanılır bu kadar beklemişim tamamen korkudan ayağa kalkıyorum ağrıyo yoruluyorum zannedip yatıyprum bi süre sonra yatarkende ağrıyo tuhaf şeyler
Öyle yapmaya çalışıyorum her ne kadar istemsizce ev işleri olsada ağır şeyler kaldırmıyorum uzanmıyorum çok eğilmemeyede çalışıyorum bu pek mümkün olmasada oturuyorum uzanıyorum genellikle ayaklarımı kendime doğru çekerek oturmak yatmak iyi geliyo bunun sakıncası olurmu ya kusura bakmayın dr görmedim muhtemelen bir hafta dahada gitmicez sizide darlıyorum amaBol bol dinlenin ilk sekiz hafta tam yerleşme ve oluşmasından kaynaklı olur . Ağır eşya kaldırmayın ve normalden bir tık daha dinlenmeye ayırın kendinizi sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz
Ne demek hepiniz bilgilerinizi birbirimizle paylaşıyoruz. Cenin pozisyonunu hiçbir mahzuru yok bu arada folik asitinizi alın eğer yoksa çiğ ceviz fındık badem yiyin günde 4-5 adetÖyle yapmaya çalışıyorum her ne kadar istemsizce ev işleri olsada ağır şeyler kaldırmıyorum uzanmıyorum çok eğilmemeyede çalışıyorum bu pek mümkün olmasada oturuyorum uzanıyorum genellikle ayaklarımı kendime doğru çekerek oturmak yatmak iyi geliyo bunun sakıncası olurmu ya kusura bakmayın dr görmedim muhtemelen bir hafta dahada gitmicez sizide darlıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?