Kızlar son adet tarihim 7 aralık gece saat 11de hastalandım 4 ocakta hasta olmam gerekiyordu haka olmadım 5 gün gecikmem var ki adetlerim çok düzenlidir 28günde bir olurum sadece iki kez iki gün gecikmişti bu kadarı hiç olmamıştı ama adetin ilk gününü 8 aralık olarak mı hesaplamam gerekiyor çünkü öyleyse gecikmem daha 3 gün olmuş oluyor test yapmaya korkuyorum negatif görmekten bıktık artık adet tarihime bir gün kala aşırı derecede bel kasık ağrısı yaşadım sürekli reql olucam zannedip tuvalete gidiyorum ağrılarım hala devam ediyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetin ilk günü hangi gün
- Konu Sahibi 1nure
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Eylül 2024
- 530
- 285
- 18
- 29
Gebelik gibi duruyor canım test yap hatta kan ver daha net olsunKızlar son adet tarihim 7 aralık gece saat 11de hastalandım 4 ocakta hasta olmam gerekiyordu haka olmadım 5 gün gecikmem var ki adetlerim çok düzenlidir 28günde bir olurum sadece iki kez iki gün gecikmişti bu kadarı hiç olmamıştı ama adetin ilk gününü 8 aralık olarak mı hesaplamam gerekiyor çünkü öyleyse gecikmem daha 3 gün olmuş oluyor test yapmaya korkuyorum negatif görmekten bıktık artık adet tarihime bir gün kala aşırı derecede bel kasık ağrısı yaşadım sürekli reql olucam zannedip tuvalete gidiyorum ağrılarım hala devam ediyor
Ay gerçekten miii eskiden pat gününde gelirdi eşim bile resmen saati var derdi hiç ümitlenemezdik bu seferde ağrım çok diye heveslenemiyodum eğer sabah kalktığımdada olmamışsam test yapıcam yaGebelik gibi duruyor canım test yap hatta kan ver daha net olsun
Gebelik gibi duruyor canım test yap hatta kan ver daha net olsun
Yani gece olmama rağmen 7sine göre hesaplıcam dimi 8aralığa göre değilTestin varsa yap 5 gün gecikmede kıpkırmızı çıkar
- 6 Mayıs 2024
- 3.393
- 3.529
- 48
- 29
Fark etmez o kadarıYani gece olmama rağmen 7sine göre hesaplıcam dimi 8aralığa göre değil
Bu ay beş gün antibiyotik kullanmıştım ama daha önce damardan antibiyotik kullandığımda bile adetim gününde gelmişti etkilediğini sanmıyorum ama bu kararsızlıklada strese giriyorum geç döllenme vs de olsa testte çıkar herhalde dimiTestin varsa yap 5 gün gecikmede kıpkırmızı çıkar
- 6 Mayıs 2024
- 3.393
- 3.529
- 48
- 29
Varsa çıkması lazım ama antibiyotiği ne zaman kullandınız ağır bir dozda mı kullandınızBu ay beş gün antibiyotik kullanmıştım ama daha önce damardan antibiyotik kullandığımda bile adetim gününde gelmişti etkilediğini sanmıyorum ama bu kararsızlıklada strese giriyorum geç döllenme vs de olsa testte çıkar herhalde dimi
İnfex 200mg kullandım 15aralık falandı zaten 7sinde olunca 5gün reql sürdü eşimde görevdeydi 18inden önce ilişki olmamıştı yani tuttuysaVarsa çıkması lazım ama antibiyotiği ne zaman kullandınız ağır bir dozda mı kullandınız
- 6 Mayıs 2024
- 3.393
- 3.529
- 48
- 29
Anladım çocuk düşünürken ilaçlar kontrollü kullanmakta fayda var çünkü benimde şu an antibiyotik tedavim var biraz kararsız kaldım kullansam mı diye sizde hamile olmadığınıza emin olduğunuz zaman doktor kontrollü kullanın umarım tez vakitte pozitifi görürsünüzİnfex 200mg kullandım 15aralık falandı zaten 7sinde olunca 5gün reql sürdü eşimde görevdeydi 18inden önce ilişki olmamıştı yani tuttuysa
Dediğim gibi eşim yok diye kullandım zaten umarııım rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinAnladım çocuk düşünürken ilaçlar kontrollü kullanmakta fayda var çünkü benimde şu an antibiyotik tedavim var biraz kararsız kaldım kullansam mı diye sizde hamile olmadığınıza emin olduğunuz zaman doktor kontrollü kullanın umarım tez vakitte pozitifi görürsünüz
- 6 Mayıs 2024
- 3.393
- 3.529
- 48
- 29
Sonucunu da at buraya gene iyi dayanmışsın ben kırk kere test yapmıştım şimdiyeDediğim gibi eşim yok diye kullandım zaten umarııım rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Eskiden bende öyleydim üç senedir negatif görünce ve adetim sadece iki kez gecikince gerek duymadım ve hala her an olucakmışım gibi hissediyorum dizlerim ve baldırlarımın iç kısmı ağrıyo bilmiyorum korkuyorum yaSonucunu da at buraya gene iyi dayanmışsın ben kırk kere test yapmıştım şimdiye
- 6 Mayıs 2024
- 3.393
- 3.529
- 48
- 29
Gebelik belirtisine regli gibidir. Benimde kasıklarım regli olacak gibi ağrıyordu yok herhalde demiştim. Sonra olduğunu öğtenmiştim Can kuşumun. Çok güzel duygular inşallah sabah pozitifi göreceksinEskiden bende öyleydim üç senedir negatif görünce ve adetim sadece iki kez gecikince gerek duymadım ve hala her an olucakmışım gibi hissediyorum dizlerim ve baldırlarımın iç kısmı ağrıyo bilmiyorum korkuyorum ya
Ağrılarınız kaç gün sürmüştü peki ben sürekli hamile değilimdir acaba kist falan mı oldu diye düşünüyorumGebelik belirtisine regli gibidir. Benimde kasıklarım regli olacak gibi ağrıyordu yok herhalde demiştim. Sonra olduğunu öğtenmiştim Can kuşumun. Çok güzel duygular inşallah sabah pozitifi göreceksin
- 6 Mayıs 2024
- 3.393
- 3.529
- 48
- 29
Durduk yere niye kist olsun. Sen artık testini yap. Hatırlamıyorum ne kadar sürmüştüAğrılarınız kaç gün sürmüştü peki ben sürekli hamile değilimdir acaba kist falan mı oldu diye düşünüyorum