canım üstüne görme olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum.istersen bi doktora git allah korusun kist falan olmasın.benimde önceki adetimin 8.9. ve 10. günleri kahverengi akıntım oldu bu ay kontrolüm var doktora gidince söyleyeceğim.normalde 1 haftada biter benimki.
rahim duvarı adet olacağımız zaman da hamile olduğumuz zamanda kalınlaşıyormuş canım.doğru diyorsun kist olsa görürdü.neyse bi git bakalım merak ettim bende.inş gönlünden geçenle karşılaşırsın.haber ver olurmu
arkadaşlar mrb.ben genelde düzenli adet olan biriyim.25 ile 28 günde bir olurum.bu ay adetim 33.gün oldu.ama diğer adetlerim gibi değil.3 gün sürdü ve hergün 2 damla kadar anca geldi.30.gün kan tahlili yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Sizce bunun nedeni ne olabilir.benim adetlerim 5 -6 gün sürer ve yoğundur.ilk defa başıma geldi.sizce nedeni ne olabilir?şimdiden teşekkürler.Acaba üstüne görme olsa kanda çıkmazmıydı?
aynı problemi ben de yaşıyorum şuan. sizde neden olmuş?Aynısı bende de oldu sevgili Sementha. Sonradan adetlerin düzene girdi mi
aynı problemi ben de yaşıyorum şuan. sizde neden olmuş?Aynısı bende de oldu sevgili Sementha. Sonradan adetlerin düzene girdi mi
Ben doktoruma sordum düzenli olduğu sürece problem yok dedi senin sorunun devam ediyor mu csnımaynı problemi ben de yaşıyorum şuan. sizde neden olmuş?
yok düzeldi benim de:)Ben doktoruma sordum düzenli olduğu sürece problem yok dedi senin sorunun devam ediyor mu csnım
Evet aynen benim de böyle olmuştu gecen sene Nisan ayında sanırım Bahar dönemlerinde vücutta bir geçiş dönemi yaşanıyor sonraki aylarda kendiliğinden düzelmişti stres yapma daha çok geri kaçarArkadaslar bende adet donemine girdim takvime gore ve sadece gunde bir iki damla kan goruyorum (lakin kani kilotta gormuyorum) afedersiniz sadece silinirken goruyorum, sizin de boylemiydi? Emin olamadim adet kani mi yoksa yara mi.. sizin nasildi?
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim. Icim rahatlati, yani hic degilse hic adetim gelmedi diyememEvet aynen benim de böyle olmuştu gecen sene Nisan ayında sanırım Bahar dönemlerinde vücutta bir geçiş dönemi yaşanıyor sonraki aylarda kendiliğinden düzelmişti stres yapma daha çok geri kaçar
Üzerinden uzun zaman geçtiği için hatırlamıyorum ama sanırım 1-2 gün sürmüştü bu durum sonra da kesildi. Herkese yılda 1-2 kez olabilecek bir durum bence gayet normal. Eğer ikinci ay da devam etse doktora gidecektim ama sonraki ay düzeldi ve gerek kalmadı . Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?