bir kaç gün sonra testi yenilet canım belki gec döllenme olabilir 5 ve üstü hamilelikmiş ama bazı kadınlarda adete yakın beta hcg testi yüksek çıkabiliyor o yüzden bi kaç sün sonra tekrarlamerhaba arkadaşlar 22 ocakta regl olmuştum grip oldum dr ilaç yazacaktı dedim ki yazma kullanmak istemiyorum kadın doğum uzmanına gittim 13 şubatta beta hcg 8.48 çıktı sizce hamilemiyim regl günümüde var ama
o zaman bizede dua et bende 2csene olacak istityorum olmadıyarın yine gideceğim canım doktor var dedi hatta folik asit başladı da ben hala inanamıyorum tecrübeli arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim:)
konunun başında erken hamilelik belirtileri yazmıyor hatta hamilelik adına hiçbir şey yok başlığı okumuşsunuzdur inşalahhatta adet olacak gibi kasık sancım var
arkadaşlar farkettimde fazla östrojen tedavisinde artık adetim başlarken bir kaç gün kahve rengi leke sonra koyulaşıyor kana dönüyor 2-4 gün kanama sonra tekrar kahve rengi akıntı sonra akıntı devam ediyor ama kan bitse de kahverengi akıntı azar azar geliyor.kan mı değil mi derken boy abdestinden sonra da azalarak devam edebiliyor neden böyle olabilir şu meşhur kahverengi akıntı ve neden kahverengi oluyor.