adetin başında ve sonunda kahverengi akıntı

Normal. Rahmin yenilenmesi için dökülen iç dokusu o. En sevdiğim doku =D

benim hiç böyle bi sorunum yoktu , ağustos ayında rahim filmi çektirdim, hep 4 gün sürerdi.
rahim filminden sonra bitmiyo bi türlü kahverengi lekeye dönüyo 5 gün, bazen 6 gün sürüyo. hiç hoşlanmıyorum bu durumdan :KK43:

Benim bildiğim başında ve sonunda bir miktar gelmesi.

Östrojen tedavisinde bu durum değişiyor mu bilmiyorum tabi.

Madem bir tedavi görüyorsun neden doktoruna sormuyorsun bunları?
doktorlar umursamazlıktan geliyordu tüm sorduklarım.ne iyi ne kötü cevabı almıştım. birde fazla östrojen tedavisi görürken böyle bir problemim yoktu.tüm hormon haplarını kesince çıktı yine

doktorlar umursamazlıktan geliyordu tüm sorduklarım.ne iyi ne kötü cevabı almıştım. birde fazla östrojen tedavisi görürken böyle bir problemim yoktu.tüm hormon haplarını kesince çıktı yine

Devlete falan gidiyorsun demek sanırım.

Bu çok önemli bir konu. Östrojen eksikliğinde veya fazlalığında yumurtalık, rahim türü kanserlere yakalanma riski daha fazladır ki her ne oluyorsa yanlış ilaç tedavisinden oluyor. Daha iyi bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.

Devlete falan gidiyorsun demek sanırım.

Bu çok önemli bir konu. Östrojen eksikliğinde veya fazlalığında yumurtalık, rahim türü kanserlere yakalanma riski daha fazladır ki her ne oluyorsa yanlış ilaç tedavisinden oluyor. Daha iyi bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.
şu adetim biterse inşallah gidicem.çocuk için. folik asit filan verirler tahminimce.hem bunu da sorma fırsatım olur.

yarın yine gideceğim canım doktor var dedi hatta folik asit başladı da ben hala inanamıyorum tecrübeli arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim:)
sizde bu bölümde ayrı konu açarsanız konunuza daha net cevaplar alırsınız ve arkadaşın konusu arada kaynamaz

sizde bu bölümde ayrı konu açarsanız konunuza daha net cevaplar alırsınız ve arkadaşın konusu arada kaynamaz
kararsız kaldım çünkü bakıyorum derdim varda açılan konular daha çok cevaplanıyor yoksa konu sıralamasında öne konulduğu için mi?

X