- 17 Haziran 2017
- 1.396
- 780
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Eee herhangi bi ilaç falan vermedi mi canım..Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 4 yıldır üye olmadan takip ediyordum bugun üye oldum. Bugun dr. Gittim kanamam varken alttan muayene etti ve yumurtan kalitesiz dedi napcamı şaşırdım bana akıl vercek biri vae mı acaba
Evet 4 yıllık evliyimEee herhangi bi ilaç falan vermedi mi canım..
4 yıllık mı evlisin???
Klomen verdi bi de prolaktin yuksek çıkınca dostinex verdiEvet 4 yıllık evliyim
Hmm bende 4 yıllık evliyim çatlatma iğnemi vurdurdum...Evet 4 yıllık evliyim
Nası bi tedavi uygulayacak ki daha. Proloktınden dolayo ymrtalar döllencek kaliteye gelemiyo bnun için dostinek verdi prolaktın düşsüün dye klomen de vardı ymrtalar gelişsin dye sanırım. Sonra ialç btnce gel dedi sanırım yumrta takibini de o zaman yapıcakHmm bende 4 yıllık evliyim çatlatma iğnemi vurdurdum...
Ama senin yumurtalarda gelişme yokmuş aslında buna göre dr bi tedaviye başlar..
Niye başlamadı acaba..
Teşekkür ederim.Korkmana gerek yok gerekli horman testlerini yaptirip takibe başlayabilirsiniz herhangi bir sorun cikmazsa ilaç ya da igne kullanarak yumurtalari gelistirip gebe kalmayi deneyebilirsiniz ümitsizliğe kapilmayin yalniz değilsiniz
Canım her dr un tedavisi farklı oluyor...Nası bi tedavi uygulayacak ki daha. Proloktınden dolayo ymrtalar döllencek kaliteye gelemiyo bnun için dostinek verdi prolaktın düşsüün dye klomen de vardı ymrtalar gelişsin dye sanırım. Sonra ialç btnce gel dedi sanırım yumrta takibini de o zaman yapıcak
Klomen vermişti 4 yumurtam luşmuş 21 ve17 cm kalitesiz midir acaba yine nası anlaşılır kiKorkmana gerek yok gerekli horman testlerini yaptirip takibe başlayabilirsiniz herhangi bir sorun cikmazsa ilaç ya da igne kullanarak yumurtalari gelistirip gebe kalmayi deneyebilirsiniz ümitsizliğe kapilmayin yalniz değilsiniz
merhaba arkadasim insAllah hayirlisiyla bebisine kavusursun Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn bende gebelik dusunuyorum diye oncesinde dr a gttim kist vrms ilac verdi kullandm gcmedi tekrar kullan ilactan sonra 2.adet olusunda adetin 3.gunu gel ddi.sanirim alttan bakcak bise demedi gerci ama. biraz korkuyorum canin acidimi bide adetken nasil olacak ck kafama takiyorumCanım her dr un tedavisi farklı oluyor...
Bende ilk defa bu ay başladım.. adetimin 3.cü günü gittim alttan muayene etti..
Yumurtalarımın çok tembel olduğunu, polikistik over olduğunu ve kanallarımın çok hafif açık olduğunu söyledi...
Sonra 7 tane iğne verdi bitince tekrar gel dedi..
Gittim yumurtalarım tam istenilen büyüklükte değildi 3 iğne daha verdi. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi göbekten vurdurdum...
Bugün 6.günüm 14 gün test yapıcam hamile olup olmadığıma dair...
Inşaallah olurum...
Canım sakın korkma kesinlikle ağrı sızı yok inanki zaten uzun uzun bakmıyor bi alete sıvı döküyor vajinadan bakıyor..merhaba arkadasim insAllah hayirlisiyla bebisine kavusursun Allahim kimsenin kucagini bos birakmasn bende gebelik dusunuyorum diye oncesinde dr a gttim kist vrms ilac verdi kullandm gcmedi tekrar kullan ilactan sonra 2.adet olusunda adetin 3.gunu gel ddi.sanirim alttan bakcak bise demedi gerci ama. biraz korkuyorum canin acidimi bide adetken nasil olacak ck kafama takiyorum
Benim geçen ay 2 yumurtam vardı canım ama tutmadı dün adet oldum...Klomen vermişti 4 yumurtam luşmuş 21 ve17 cm kalitesiz midir acaba yine nası anlaşılır ki
iste onu da dusundum de onun bi oncesi oluyo ya ondan acimiyoCanım sakın korkma kesinlikle ağrı sızı yok inanki zaten uzun uzun bakmıyor bi alete sıvı döküyor vajinadan bakıyor..
Mesela sürekli kocalarımızla birlikte oluyoruz hiç ağrı sızımız olmuyor ki hatta o dr un kullandığı alet penis gibi değil, ince yani acıtmıyor
Benimde aynisi oluyordu cnm bende anlamamistim 3 kez kullandim klomeni ilk ay 22 de catlatma ignesini vurudk 1 tane gelismisti 2.ay 4 den fazla gelisme oldu 18mm ustu bubseferde doktor cogul olir dedi igne yaptirmadi kaldi ki cok pisman oldum 3.ay 3 taneydi gelisen yine 20li seviyede ama tutmadiKlomen vermişti 4 yumurtam luşmuş 21 ve17 cm kalitesiz midir acaba yine nası anlaşılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?