Adetin 3. Günü HCG 53.37 Çıktı

Merhabalar, geçtiğimiz Ocak ayında klomen ilacı kullanıp 20 Ocak günü ovitrelle iğnesi vuruldum. 4 Şubat'ta idrar testi yaptım negatif çıktı, ertesi gün adet oldum. Adetin 3. günü 8 Şubat'ta kan testinde beta HCG 53.37 çıkmış. Sonucu bugün 9 Şubat'ta gördüm yeniden evde idrar testi yaptım çift çizgi çıkıyor, bu ne demek oluyor, daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Malesef Kimyasal gebelik geçirmişsin canım yani ilk 5 haftadan önce sessiz düşük denilen adet kanınla birlikte atılan embriyo 2 gün sonra tekrar kan testi ver değer düşecektir

Malesef Kimyasal gebelik geçirmişsin canım yani ilk 5 haftadan önce sessiz düşük denilen adet kanınla birlikte atılan embriyo 2 gün sonra tekrar kan testi ver değer düşecektir
Değer yükseldi ama az. 53'ten 80'e. Bugün gittim yine kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç bakalım.

Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin ilk gebeliğinse bu iyi ye işaret eder
Değer düştü kimyasal gebelik ve bu ikinci oldu. Hemde üst üste. Üniversite hastanesine kan pıhtılaşması ve genetik için başvurabilirsiniz dediler. 1. kimyasal gebeliğimde tedavi görmemiştim. Bu sefer klomen ve ovitrelle kullandım. 3 defa deneriz demişti doktor. Böyle olunca tekrar ilaç ve iğneden bahsetmedi bile. Öylece gönderdi anlayacağınız. Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin.

X