Testiniz adetliyken mi yapıldı ?Canım selam kimse yorum yapmamış , bende aynı durumdayım ama henüz doktora gitmedim bugün kan verdim ve sonucum bu sekılde nasıl bir yok izlendi
Evet bugün 2. Günüm cok tedirgin oldum nedir anlamadım da ilk defa görfüm böyle bir testTestiniz adetliyken mi yapıldı ?
Bence bir yanlışlık olmus sanki ovülasyon dönemindeymiş gibi çıkmış. Doktora sormakta fayda var ama bana yanlışlıkmış gibi geldi canım.Evet bugün 2. Günüm cok tedirgin oldum nedir anlamadım da ilk defa görfüm böyle bir test
Bence bir yanlışlık olmus sanki ovülasyon dönemindeymiş gibi çıkmış. Doktora sormakta fayda var ama bana yanlışlıkmış gibi geldi canım.
Bende onu anlamadım işte eegli döneminde ovülasyon olmaz kiBence bir yanlışlık olmus sanki ovülasyon dönemindeymiş gibi çıkmış. Doktora sormakta fayda var ama bana yanlışlıkmış gibi geldi canım.
Canım merhaba… benim de adetimin 3.günü yapılan testte çıkmıştı. E2 yüksekliği genel olarak hormon kullanımı yada bir kistin varlığı olarak gözleniyormuş. Ben naturellan dan bitkisel ballı karışım bir macun almıştım. E2 hormonun yüksekliği buna bağlıymış doktor karışımı kullanmazsan kendiliğinden geçer dedi. Yakın zamanda yine adetin2. Günü gideceğim doktora. Bakalım göreceğiz ne durumdayım.. senin hormon yüksekliğin neye bağlı acaba? Çünkü adet döneminde 40 ın altında olması gerekiyormuş. Aslında bakarsak benim daha önceleri test verdiğimde de adet dönemimde 55 falan çıkmış hatta doktor bana erken menepoza girceksin demişti. Gittiğim başka doktor da böyle bi durum söz konusu değil yumurtaların gayet yeterli sayıda vs diyor. Her doktor herşeyi farklı söylüyor anlayamıyorum. Mesajını yeni gördüm anca cevap yazdım taşınıyordum da . İnşallah düşer istedğimz seviyeye hakkımzda hayırlısı inşallahBende onu anlamadım işte eegli döneminde ovülasyon olmaz ki
Merhaba bilgi alabildiniz mi benimde 78 cıktıE2 hormonum 65 normal mi acaba normal olduğu söylendi
Fsh 6.9
Lh 5.4