- 23 Ekim 2009
- 270
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama tarihiniz ne zamandı...ona göre yorum yapabilirizz..yani yumurtlamadan önce bu ağrılar varsa farklı birşey olabilir bilemiyorum..bende döngümün 25.günündeyim...2 gündür kasık ve şimdide bel ağrısı yaşıyorumm..10 haziran batım..1 hafta var...acaba regl mi olucam diyorum ama bu kadar erken regl belirtisi olurmu??
inşallah istediğimiz gibi olur hayırlı ise tabi :) ben yine fazla umutlandım bu ay herhalde buluttan nem kaptım galiba... ama istediğimiz gibi olursa burda paylaşalım mı ben merak ederim ....
canım benimde benzer olmuştu adetime 15 gün vardı inanılmaz kasık ağrısı çektim kasık dediğimde karının yan tarafından yumurtalığa doğu bir hat ağrıdı kasık denilen yerde oraymış aslında...
bende sürekli idrara çıkma isteğide olmuştu eşim ilaç vermek istemişti neolur ne olmaz içmemiştimde eşim neyin var diyordu adet sancısı gibi sancım var bide sürekli tuvalete gidesim var diyordum. bu durum ben3 gün sürdü daha sonrada 1 hafta süreylede azcık azcık ağrım oldu sonra meğer hamileymişim :)
inş. hamilesinizdir sizde ama tabi şimdiden neolur ne olmaz çok hayallere kapılmayın ne olur ne olmaz
ya aslında doğru söylüyorsun heveslenmemek lazım... ama dediklerin tutuyor be arkadasım.. bak o ağrı hafifledi ama su içme isteğim arttı... ya sabr dicem artık beklicem... innnnnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhh hamileyimdir...
neeee benımde su içme isteğim çok arttııı dk başı mutfaga gidiorummm su içmeyeeeeeeeee
kızlar hepımız aynı belırtıler aynı sonuçları doğurur mu bılmem ama bende de ılk defa böyle sol kasıgım benı yere dogru cekmeye baslamıstı adetıme on gun kala..sonra adetıme 5 gun kala falan da aksamları süreklı böbreklerım sancılandı sandım... arkalarım agrıyodu.. ilk kez bunları yasamıstım... veeeeeeee hamıleyım......... insaallah umut olsun sızlere... sakın üşütmeyın.. agrı kesıcı falan kullanmayın.. ayaklarınızı da üşütmeyin... hadı hayırlısı canlar... heyecanlandım..