• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 11 gün gecikti

Bende işte 5. Gün gecikmem de evde test yaptım silik çıktı sonra şuan hepsi negatif çıkıyor artı kan tahlilleri de 5.00 da takılı kaldı 3 seferdir 3 gün arayla veriyorum 5.00 çıkıyor 😭 siz 19.gune kadar hiç kan vermediniz mi peki ya doktora gittiniz mi 😭😭

0 a düşse tamam düştü diyecem hep sabit 5.00 da kalması çok kötü ya cidden 😭 birde 12 güc gecikmesi ve hala olamamam, artık korkmaya başladım
Hiç korkma canım sen bi kadın doğuma git onlar ultrasondan da bakar gebelik olmadığı kesin olunca adet olman için ilaç verirler

Hiç korkma canım sen bi kadın doğuma git onlar ultrasondan da bakar gebelik olmadığı kesin olunca adet olman için ilaç verirler
Öyle olsa bile direk ilaç verilmesi doğru mu neden 12 gün geciktiğini bilinmeden, ama bana ilaç kullanmak yasak kullanmam ki zaten😭

Öyle olsa bile direk ilaç verilmesi doğru mu neden 12 gün geciktiğini bilinmeden, ama bana ilaç kullanmak yasak kullanmam ki zaten😭
Neden yasak canım
Benim de başıma böyle bir durum gelmişti doktorlar normal karşılıyorlar bu durumu malesef yani bazen herhangi bir sebep yokken de gecikme oluyor

Neden yasak canım
Benim de başıma böyle bir durum gelmişti doktorlar normal karşılıyorlar bu durumu malesef yani bazen herhangi bir sebep yokken de gecikme oluyor
Benim karaciğerimle ilgili sıkıntım varda canm ondan yasak ilaç kullanmak😭

Benim karaciğerimle ilgili sıkıntım varda canm ondan yasak ilaç kullanmak😭
Durumu anlatırsın canım doktora eğer gebelik durumunun olmadığı kesinleşirse kürler var onlardan yaparsın soğan kürü filan

Bende işte 5. Gün gecikmem de evde test yaptım silik çıktı sonra şuan hepsi negatif çıkıyor artı kan tahlilleri de 5.00 da takılı kaldı 3 seferdir 3 gün arayla veriyorum 5.00 çıkıyor 😭 siz 19.gune kadar hiç kan vermediniz mi peki ya doktora gittiniz mi 😭😭
canım benim de reglime 2 gün kala 5 çıktı sonra 4.25 ve en son 0.7ydi birdaha kan vermedim ya kimyasal olabilir belki. geçen aylarda çatlatma iğnesi vs denemiş miydiniz

Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın ister istemez heyecanlanıyor insan

Hayır ben hiç bir şekilde birşey denemedim,zaten yeni çocuk kararı almıştım canm

neden böyle oluyor acaba durduk yerde 5e yükseliyor benim doktorum da gebelik yok dedi başka bir şey demedi

Beni de üzen o ya zaten hiç bir şey denemeleri açıklama yapsalar nolur ki yoksa 0 dir yani 0.100 den 5.00 a çıkıp 3 gün sonra tekrar verip yine 5.00 çıkıp sonra bı üç gün sonra tekrar verip ondada 5.00 çıkması sabitte kalması nedir, yok deyip geçiyorlar 😔

Oncelikle gebe degilsiniz, muhtemelen.

Kadin dogumdan randevu alip, vajinal kültür ve idrar kulturu isteyin, bazi enfeksiyonlar adet gecikmesine sebep olabiliyor, gecmis olsun.

Beni de üzen o ya zaten hiç bir şey denemeleri açıklama yapsalar nolur ki yoksa 0 dir yani 0.100 den 5.00 a çıkıp 3 gün sonra tekrar verip yine 5.00 çıkıp sonra bı üç gün sonra tekrar verip ondada 5.00 çıkması sabitte kalması nedir, yok deyip geçiyorlar 😔
aynen sonuç olarak gebelik dışında beta hcg yükselmez durduk yerde , en azından kimyadal gebelik geçiriyorsunuz şöyle böyle olacak desinler açıklasınlar insanladın içi rahatlasın

aynen sonuç olarak gebelik dışında beta hcg yükselmez durduk yerde , en azından kimyadal gebelik geçiriyorsunuz şöyle böyle olacak desinler açıklasınlar insanladın içi rahatlasın
Kimyasal gebelikte evde yapılan testlerde pozitif çıkması lazım kan testleri de pozitif çıkması lazım ve sonradan düşmesi lazım, bende ki anormallik orada başlıyor işte

Back