Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç korkma canım sen bi kadın doğuma git onlar ultrasondan da bakar gebelik olmadığı kesin olunca adet olman için ilaç verirler0 a düşse tamam düştü diyecem hep sabit 5.00 da kalması çok kötü ya cidden birde 12 güc gecikmesi ve hala olamamam, artık korkmaya başladım
Öyle olsa bile direk ilaç verilmesi doğru mu neden 12 gün geciktiğini bilinmeden, ama bana ilaç kullanmak yasak kullanmam ki zatenHiç korkma canım sen bi kadın doğuma git onlar ultrasondan da bakar gebelik olmadığı kesin olunca adet olman için ilaç verirler
Neden yasak canımÖyle olsa bile direk ilaç verilmesi doğru mu neden 12 gün geciktiğini bilinmeden, ama bana ilaç kullanmak yasak kullanmam ki zaten
Benim karaciğerimle ilgili sıkıntım varda canm ondan yasak ilaç kullanmakNeden yasak canım
Benim de başıma böyle bir durum gelmişti doktorlar normal karşılıyorlar bu durumu malesef yani bazen herhangi bir sebep yokken de gecikme oluyor
Durumu anlatırsın canım doktora eğer gebelik durumunun olmadığı kesinleşirse kürler var onlardan yaparsın soğan kürü filanBenim karaciğerimle ilgili sıkıntım varda canm ondan yasak ilaç kullanmak
canım benim de reglime 2 gün kala 5 çıktı sonra 4.25 ve en son 0.7ydi birdaha kan vermedim ya kimyasal olabilir belki. geçen aylarda çatlatma iğnesi vs denemiş miydinizBende işte 5. Gün gecikmem de evde test yaptım silik çıktı sonra şuan hepsi negatif çıkıyor artı kan tahlilleri de 5.00 da takılı kaldı 3 seferdir 3 gün arayla veriyorum 5.00 çıkıyor siz 19.gune kadar hiç kan vermediniz mi peki ya doktora gittiniz mi
Durumu anlatırsın canım doktora eğer gebelik durumunun olmadığı kesinleşirse kürler var onlardan yaparsın soğan kürü filan
canım benim de reglime 2 gün kala 5 çıktı sonra 4.25 ve en son 0.7ydi birdaha kan vermedim ya kimyasal olabilir belki. geçen aylarda çatlatma iğnesi vs denemiş miydiniz
Amin amin canım çok haklısın yaRabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın ister istemez heyecanlanıyor insan
Amin amin canım çok haklısın ya
neden böyle oluyor acaba durduk yerde 5e yükseliyor benim doktorum da gebelik yok dedi başka bir şey demedi
aynen sonuç olarak gebelik dışında beta hcg yükselmez durduk yerde , en azından kimyadal gebelik geçiriyorsunuz şöyle böyle olacak desinler açıklasınlar insanladın içi rahatlasınBeni de üzen o ya zaten hiç bir şey denemeleri açıklama yapsalar nolur ki yoksa 0 dir yani 0.100 den 5.00 a çıkıp 3 gün sonra tekrar verip yine 5.00 çıkıp sonra bı üç gün sonra tekrar verip ondada 5.00 çıkması sabitte kalması nedir, yok deyip geçiyorlar
Kimyasal gebelikte evde yapılan testlerde pozitif çıkması lazım kan testleri de pozitif çıkması lazım ve sonradan düşmesi lazım, bende ki anormallik orada başlıyor işteaynen sonuç olarak gebelik dışında beta hcg yükselmez durduk yerde , en azından kimyadal gebelik geçiriyorsunuz şöyle böyle olacak desinler açıklasınlar insanladın içi rahatlasın