- 19 Kasım 2022
- 113
- 21
- 28
- 28
Hastanede mi çalışıyorsun1/1.5 saate çıkar nöbetteyim zaten bende bakarım burdan da işte ne çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede mi çalışıyorsun1/1.5 saate çıkar nöbetteyim zaten bende bakarım burdan da işte ne çıkacak
EvetHastanede mi çalışıyorsun
Yine 5.00 işte bu neden 4. Kan verişim 0.100/ 5.00/5.00/5.00 bu ne yaaa neden 12 gün gecikti peki ve neden 5.00 çıkıyorAnladım canım çıktımı sonuçlar
Çok değişik cidden yaa bence mutlaka git kadın doğumaYine 5.00 işte bu neden 4. Kan verişim 0.100/ 5.00/5.00/5.00 bu ne yaaa neden 12 gün gecikti peki ve neden 5.00 çıkıyor
Yarın da oraya görünecem bakalımÇok değişik cidden yaa bence mutlaka git kadın doğuma
İnşaallah net bişey söyler yaaYarın da oraya görünecem bakalım
O kadar canım sıkılıyor ki ilk defa gecikmem oluyor yaa hem de 12 gün az da değilİnşaallah net bişey söyler yaa
0.100/5.00/5.00/5.00 bı artış düşüş yok kiİnşallah gebesindir hayırlısı neyse öyle olsun artık dualarım seninle
Cihazlarda falan sorun olabilir o zaman kzum artış olması lazım. Sabit kalması ayrı tuhaf zaten.kadın doguma gitmen iyisi olacak üzülme Rabbim zorlari kolaylastirir gönlünü ferah tut0.100/5.00/5.00/5.00 bı artış düşüş yok ki
Tabikide yaa çok kötü bi durum netlik olmamasıO kadar canım sıkılıyor ki ilk defa gecikmem oluyor yaa hem de 12 gün az da değil
0 a düşse tamam düştü diyecem hep sabit 5.00 da kalması çok kötü ya cidden birde 12 güc gecikmesi ve hala olamamam, artık korkmaya başladımTabikide yaa çok kötü bi durum netlik olmaması
Cihazlarda falan sorun olabilir o zaman kzum artış olması lazım. Sabit kalması ayrı tuhaf zaten.kadın doguma gitmen iyisi olacak üzülme Rabbim zorlari kolaylastirir gönlünü ferah tut
Malesef bazılari öyle moral bozmada kimse tanınmaz.Ne diyim bilemdim belirsizlik beni de sinir eder. Fazla gecikmeden doktora gözük kuzum stres yapma en başta. Nasip kismetCihazla mi alakalı benle mi artık anlamaz oldum inan 5.00 da sabit kalması çok üzücü, gebelik yok gebelik yok diyor acil doktoru peki diyorum 3. Sefer oldu 3 gün arayla veriyorum hocam neden 5.00 da takılı kaldı diyorum ki 12 gün oldu gecikmenin diyorum gebelik yok işte yok yani diye ters konuşması sinir bozucu,offf offf
Malesef bazılari öyle moral bozmada kimse tanınmaz.Ne diyim bilemdim belirsizlik beni de sinir eder. Fazla gecikmeden doktora gözük kuzum stres yapma en başta. Nasip kismet
Benimde bugün 22.günüm 19.günde yaptığım test pozitifti şu an negatif böyle bişey yaşayan var mıŞaka gibi ya şaka 12 gün dile kolay 12 gün
Benimde bugün 22.günüm 19.günde yaptığım test pozitifti şu an negatif böyle bişey yaşayan var mı