• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 11 gün gecikti

syma1224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
44
0
1
28
Sizlere birşey sormam lazım arkadaşlar ben düzenli adet görürdüm taki bu aya kadar bu ay 18 inde adet görmem lazımdı normalde ben 17sinde rutin kontrol yaptırırken beta da verdim 0.100 çıktı 18 inde19 unda adet olmadım ayın 22 sinde 5 gün gecikmeli olarak kan testi verdim 5.00 çıktı gebelik yok dendi olmazsan 2 gün sonra tekrar kan ver denildi,3 gün sonra 8 gün gecikmeli yine kan verdim yine 5.00 çıktı gebelik yok dedi acil doktoru,ve benim bu kadar hiç gecikmem olmazdı bugün 11.gün gecikmemin ve ben yine olmadım ve kan vermeye korkuyorum belirsizlik çok üzüyor sizce neden olabilir evde yaptığım idrar testinde 5.gün gecikmemde 2.silik çizgi vardı ama sonraki günlerde hep tek cizgiydi. 0.100 den 5.00 ve yine 5.00 cikipta gebelik yok denmesi ve 11. Gün olup hala adet olmamam neden olabilir 😭😭😭

Sizlere birşey sormam lazım arkadaşlar ben düzenli adet görürdüm taki bu aya kadar bu ay 18 inde adet görmem lazımdı normalde ben 17sinde rutin kontrol yaptırırken beta da verdim 0.100 çıktı 18 inde19 unda adet olmadım ayın 22 sinde 5 gün gecikmeli olarak kan testi verdim 5.00 çıktı gebelik yok dendi olmazsan 2 gün sonra tekrar kan ver denildi,3 gün sonra 8 gün gecikmeli yine kan verdim yine 5.00 çıktı gebelik yok dedi acil doktoru,ve benim bu kadar hiç gecikmem olmazdı bugün 11.gün gecikmemin ve ben yine olmadım ve kan vermeye korkuyorum belirsizlik çok üzüyor sizce neden olabilir evde yaptığım idrar testinde 5.gün gecikmemde 2.silik çizgi vardı ama sonraki günlerde hep tek cizgiydi. 0.100 den 5.00 ve yine 5.00 cikipta gebelik yok denmesi ve 11. Gün olup hala adet olmamam neden olabilir 😭😭😭
Yardımınıza desteğinize yorumlarınıza ihtiyacım var nolur 😭🥹🥹

Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var

Ne zaman 5.00 çıktı ? Kuzum 5 çıktıktan sonra tekrar kan verdinmi ?

22 sinde gecikmeli olarak verdiğimde de 5.00 çıktı 26 sında verdiğim de 5.00 çıktı 🥹😭
Kimyasal olabilir belki ondan son idrar testinde çıkmamıştır ama belli de olmaz. Bence bir idrar testi daha dene

Ama kimyasal gebelikte beta 1000
Korkmaktansa olumsuz da olsa neticeye ulaşmak her zaman daha iyidir yeni umutlar için☺️

Korkmaktansa olumsuz da olsa neticeye ulaşmak her zaman daha iyidir yeni umutlar için☺️❤️
Ama kimyasal gebelikte beta 1000/1500 civarına ulaşıp sonra hızla düşmesi gerekiyor olarak biliyorum ben kuzum ya 😭

Nolur bayanlar birşey söyleyin bugün 29 u oldu 12 gün oldu ve hala olmadım 😔
Tekrardan kan vermeye git canım kadın doğum bölümüne git eğer gebelik yoksa ona göre adet olman için doktor ilaç verir sana bazı dönemlerde böyle adet gecikmeleri olabiliyor

Tekrardan kan vermeye git canım kadın doğum bölümüne git eğer gebelik yoksa ona göre adet olman için doktor ilaç verir sana bazı dönemlerde böyle adet gecikmeleri olabiliyor
Bu yaşıma kadar hiç böyle birşey yaşamamıştım yarına randevu bulabilirsem gidecem inşallah

İnşaAllah bulup gidersin vücut kendini bazen hamileliğe hazırladığı için bu durumlar oluyor ☺️
Şimdi yine hastaneye kan verdim bakalım, yarına da randevu bulurum inşallah,ama 12 gündür belirsizlik çok kötü,Rabbim kimseye yaşatmasin

Şimdi yine hastaneye kan verdim bakalım, yarına da randevu bulurum inşallah,ama 12 gündür belirsizlik çok kötü,Rabbim kimseye yaşatmasin
Sonuç umarım bu sefer Pozitif çıkar çıkmazsa bile mutlaka yarın kadın doğuma gidin gerçekten çok kötü belirsizlik ne olduğunu anlamıyorsun

Back