- 17 Mart 2012
- 5.638
- 1.593
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
e2 nin düşü olması şu an için işine yaramaz bildiğim kadarıyla. Bebek düşündüğünde e2 önemli bir hormon.
Ben yıllarca o tahlillerden yaptırdim. 1. Gün de gittiğim oldu 4. Gün de. Sorun olmuyor yani. e2 hormonun için doktor ne söyledi? Bu tip ufak düşüklükler risk olarak gorulmeyebiliyor çünkü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e2 hormonu yumurta kalıtesıyle ıolgılı snaıyorum bende tedavıdeyken 2 gunde bır yaptırıyordum ama normal duzende kac olmalı bılmıyorum
doktora da ayrı bir üzüldüm ya onun hastası değilim diye bakmadı,( tahlil sonucumu almaya gittigim gun benım doktorum yoktu da) ne olur 2 dk yorumlasa değil mi , aklımda bir sürü soru var 1 ay daha bekleyecegim yeniden yaptırmak icin. netten arastırdıgım kadarıyla bu cok degisken bir hormonmus sureklı yukselıp dusebılıyomus ama yine de tedirgin oldum.
Bazı doktorlar böyle oluyor, kendince prensip sanırım.
Hiç aklına öyle kötü şeyler getirme, 1 ay beklemek yerine de kk'da kadın doğum uzmanı var ya, orada konu açıp tahlil sonuçlarını paylaş bakalım ne diyecek.
Ya da alternatif doktor siteleri de var, ordan da uzman bir doktora danışabilirsin.
ben genelde hep 2.3.4 gunler dügdıyorum tahlıl vermeye bı sorun olmuyor yanı
Gene bı sıkıntı olmazkiiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işte son degerımde az bı dusukluk var bırdahakı ay tekrar olacagım testı
1. gün 2. gün farketmiyor adetli olmak önemli olan
tekrarlamaya gerek yok
burdan yazma doktorunaa göstermelisin sonuçta muayene eden o.
usg de yapmıştır klinikle beraber değerlendirmek lazım
bir de ben olsam ben de başkasının hastasının tetkiklerini değerlendirmem
ne için istediğini bilemeyiz sonuçta
bir de nolcak 2 dk diyorsunuz ama kaç hasta var 2 dk tahlil gösteren ve o 2 dk.lar çok dk oluyor, sonra sırada bekleyenler atarlanıyor sonra gelsin kavgalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?