• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 1. Günü hangi gün?

yok ya doktorluktan değil tecrübeden :KK70:
gebelik kısmını bilemem. benim tüm değerler on numaraydı tüpler tıkalıymış. onu film çekmeden bilemiyorlar. açtırınca hamile kaldım. ayrıca eşinin sonuçlarıda önemli.

Valla ne esime ne benim tuplere bakildi

Valla ne esime ne benim tuplere bakildi
zaten filmi 1 sene deneyince çekiyorlar. öncesinde çekmiyorlar. ama eşin bir sperm tahlili versin o basit iş. en azından sorun onda ise hemen yol almaya başlarsınız. kadın hastalıkları kısa sürede çözülüyor ama erkeklerinki çok vakit alıyor.

zaten filmi 1 sene deneyince çekiyorlar. öncesinde çekmiyorlar. ama eşin bir sperm tahlili versin o basit iş. en azından sorun onda ise hemen yol almaya başlarsınız. kadın hastalıkları kısa sürede çözülüyor ama erkeklerinki çok vakit alıyor.

Doğru, haklısın. Ama benim bey biraz tuhaf bi ara hayatta vermem etmem diyordu. Ne malummus onun spermini baska yerde kullanmicaklari :D ay beni bi gulme aldi. Dedim sanki bulunmaz bir ırk, muhteşem gen sahibisin millet senin tohumunu bekliyordu :KK53::KK53: sonra tamam bakarız falan demisti kaldı oyle

Doğru, haklısın. Ama benim bey biraz tuhaf bi ara hayatta vermem etmem diyordu. Ne malummus onun spermini baska yerde kullanmicaklari :KK70: ay beni bi gulme aldi. Dedim sanki bulunmaz bir ırk, muhteşem gen sahibisin millet senin tohumunu bekliyordu :KK53::KK53: sonra tamam bakarız falan demisti kaldı oyle
Offf isin zor o zaman. Ama bir an once baktirin bence.

Tamam canım çok sağol herşey icin. Kasımda tam bir sene olucak eger bi bebek haberi almazsak ben hsg çektiricem zaten bakalim
O zaman hsg den once mutlaka esin tahlil versin. Hsg anestezili cekiliyor. Eger sorun esindeyse bosuna anestezi alma.

Back