• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 1. Günü hangi gün?

Aynen ben en iyisi oyle yapayim. Genelde tsh fsh lh prolaktin e2 falan bakılıyor. Ben pco luyum aslinda insülin direncine bakilmasi lazim galiba ama hic bakilmadi
eğer hiç bakılmadıysa mutlaka talep et :) birde aklında olsun onda 2 şeye bakılıyor glukoz ve hemoglobin. benim hep glukoza bakıyordu doktorlar normal çıkıyordu meğer hemoglobin yüksekmiş. son bakan doktor ona da baktı. ona göre tedaviye başladım ben.

Akşam inşallah onuda yaptırabilirim. Doktora mesaj attim geri dönüş alabilirsem yazicam :)

Kızlar cevap geldi :) o zaman ben yarin gidiyorum.

Eklentiler

• IMG_20170907_124244.png
    IMG_20170907_124244.png
    360,1 KB · Görüntüleme: 170
Kızlar sabahtan kanimi verdim. Sonuclar 11 bucukta gelicek buraya atsam sizde yorum yaparmisiniz ? Benim sorunum pko, ilacsiz adet goremiyorum. Bilgisi olan varsa bakarmi

bendede leke gelir sonra kesilir 3-4 gun sonra kanama başlar 1 gun çok yogun olur ogun tahlıl vermeye dikkat ederim , ama drlar ilk leke gununu 1.gun sayıyorlar ,
ben dr sordum kanama tam başlayınca gel demişti .

bendede leke gelir sonra kesilir 3-4 gun sonra kanama başlar 1 gun çok yogun olur ogun tahlıl vermeye dikkat ederim , ama drlar ilk leke gununu 1.gun sayıyorlar ,
ben dr sordum kanama tam başlayınca gel demişti .

Canım bana üçüncü gün dendi. Dr a sordum yoğun kanama başladığı günü bir sayıyoruz dedi. O hesaba göre bugün üçüncü günüm. O yüzden bugün verdim

Kızlar pkoluyum. Sizce nasil

Eklentiler

• IMG_20170908_144046.png
    IMG_20170908_144046.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar pkoluyum. Sizce nasil
değerler normal tatlım. sadece prolaktin biraz yüksek onuda ilaçla düşürürler. kaldı ki o da aşırı yüksek değil. stress vs çok etkiliyor onu o yüzden bu aralar biraz stress yaşadıysan ondan yükselmiş bile olabilir.

değerler normal tatlım. sadece prolaktin biraz yüksek onuda ilaçla düşürürler. kaldı ki o da aşırı yüksek değil. stress vs çok etkiliyor onu o yüzden bu aralar biraz stress yaşadıysan ondan yükselmiş bile olabilir.

Lh da olmasi gerekenden yuksekmis sanirim

Doktor hanimmmmmm peki bu ay gebe kalır mıyım
yok ya doktorluktan değil tecrübeden :D
gebelik kısmını bilemem. benim tüm değerler on numaraydı tüpler tıkalıymış. onu film çekmeden bilemiyorlar. açtırınca hamile kaldım. ayrıca eşinin sonuçlarıda önemli.

Back