- 28 Mart 2017
- 16.554
- 67.734
- 598
- Konu Sahibi mayissinegi
-
eğer hiç bakılmadıysa mutlaka talep et :) birde aklında olsun onda 2 şeye bakılıyor glukoz ve hemoglobin. benim hep glukoza bakıyordu doktorlar normal çıkıyordu meğer hemoglobin yüksekmiş. son bakan doktor ona da baktı. ona göre tedaviye başladım ben.Aynen ben en iyisi oyle yapayim. Genelde tsh fsh lh prolaktin e2 falan bakılıyor. Ben pco luyum aslinda insülin direncine bakilmasi lazim galiba ama hic bakilmadi
kız açlık tokluk neden sormadın
ay güldüm
yok benim tüpler tıkalıymış. açtırdım :) birde bende insülin direnci vardı. teşhis evlenmeden konulmuştu ileride gebeliğe engel diye tedaviye başlamıştım.Sendede pko mu vardı?
yok benim tüpler tıkalıymış. açtırdım :) birde bende insülin direnci vardı. teşhis evlenmeden konulmuştu ileride gebeliğe engel diye tedaviye başlamıştım.
bendede leke gelir sonra kesilir 3-4 gun sonra kanama başlar 1 gun çok yogun olur ogun tahlıl vermeye dikkat ederim , ama drlar ilk leke gununu 1.gun sayıyorlar ,
ben dr sordum kanama tam başlayınca gel demişti .
anlarsak bakarız :)Kızlar sabahtan kanimi verdim. Sonuclar 11 bucukta gelicek buraya atsam sizde yorum yaparmisiniz ? Benim sorunum pko, ilacsiz adet goremiyorum. Bilgisi olan varsa bakarmi
anlarsak bakarız :)
değerler normal tatlım. sadece prolaktin biraz yüksek onuda ilaçla düşürürler. kaldı ki o da aşırı yüksek değil. stress vs çok etkiliyor onu o yüzden bu aralar biraz stress yaşadıysan ondan yükselmiş bile olabilir.Kızlar pkoluyum. Sizce nasil
değerler normal tatlım. sadece prolaktin biraz yüksek onuda ilaçla düşürürler. kaldı ki o da aşırı yüksek değil. stress vs çok etkiliyor onu o yüzden bu aralar biraz stress yaşadıysan ondan yükselmiş bile olabilir.
yoo adetten sonra foleküler fazdasın normal sınırlar içerisinde değer.Lh da olmasi gerekenden yuksekmis sanirim
yoo adetten sonra foleküler fazdasın normal sınırlar içerisinde değer.
yok ya doktorluktan değil tecrübedenDoktor hanimmmmmm peki bu ay gebe kalır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?