Arkadaslar merhaba öncelikle iki çocuk annesiyim en küçüğüm kızım yeni 4 yaşına girdi doğumdan bir yıl sonra spirail taktırdım şuanda 2.5 3 yıl olmak üzere taktirali adetim iki gün veya üc gun önce ve ya ileri atabiliyordu ama geçen ay Aralık 20 de adet oldum en son bu ay ocak ayında adet olmadım adetimin gecikmesinin 8 günü test verdim kan testi beta 1.0 yazıyordu refarans değeri tam net çıkmamış göremedim bu yüzden ve bugün 12 gün oldu hala tık yok idrar testi yaptım negatif bugün yine yaptım negatif sol kasikda ağrı var ara ara kramp oluyor midem eksiyor gibi cumaya kadar tekrar bekleyip kan vermeyi planlıyorum sizdede böyle olup hamile olan varmı acaba ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetimin gecikmesinin 8 günü Beta 1.0 12 adet gecikmesi idrar testi negatif..
- Konu Sahibi Antalyal7
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne oldu adet olgunuz mu benimde aynı tarihte adet günüm normalde 5 6 gün gecıkme olur ama bugün oldu daha adet olmadım benimde beta hcg değerim 2.0 çıktı referans dışı diye gözüküyor daha bugün oldu adet olmadım 6 gününde kahve renkli kanamam oldu 3 4 gün oda kesildiKan sonucun böyle çıktı arkadaşlar adetimin gecikmesinin 8 inci gününde.
Bende hala o durumdayım yarın bi gidip kan tahlili daha yaptrcam zaten varsada yükselmiştir bende Salı günü yaptrmştmBende hala olmadım kan tahlili verdim cuma günü negatif çıktı anliyamadim hala tık yok ama
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
12 gün sonra mutlaka çıkardı sanırım belkide başka bir konudan dolayı adet olmadiniz kadın doğuma gidip adet söktürücü ilaç alıp adet olabilirsinizArkadaslar merhaba öncelikle iki çocuk annesiyim en küçüğüm kızım yeni 4 yaşına girdi doğumdan bir yıl sonra spirail taktırdım şuanda 2.5 3 yıl olmak üzere taktirali adetim iki gün veya üc gun önce ve ya ileri atabiliyordu ama geçen ay Aralık 20 de adet oldum en son bu ay ocak ayında adet olmadım adetimin gecikmesinin 8 günü test verdim kan testi beta 1.0 yazıyordu refarans değeri tam net çıkmamış göremedim bu yüzden ve bugün 12 gün oldu hala tık yok idrar testi yaptım negatif bugün yine yaptım negatif sol kasikda ağrı var ara ara kramp oluyor midem eksiyor gibi cumaya kadar tekrar bekleyip kan vermeyi planlıyorum sizdede böyle olup hamile olan varmı acaba ?
- 4 Mayıs 2022
- 83
- 21
- 3
- 32
Ben de aynı durumdayım yarın kan vereceğim 2 senedir bekliyorum ilk kez 7 gün gecikti ama erken gebelik testlerim hep negatif artık kafayı yicem umudum kalmadıNe oldu adet olgunuz mu benimde aynı tarihte adet günüm normalde 5 6 gün gecıkme olur ama bugün oldu daha adet olmadım benimde beta hcg değerim 2.0 çıktı referans dışı diye gözüküyor daha bugün oldu adet olmadım 6 gününde kahve renkli kanamam oldu 3 4 gün oda kesildi
- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Adetim 7 gün gecikti normalde en fazla yılda bir kez 5 gün gecikme olurdu oda lekelenme yapardı bunda oda yok kaset testler negatif son yaptığımda beklemeden kaynaklı çok silik var yumurtlama günümü tahmin ediyorum muhtemelen 18 idi 2. Gelebelik istiyorum
Eklentiler
Bende erken davrandm galiba 2.gun gecikmemde idrar yaptim negatifti dun. Kan verdim 0.10 cikti kadin dogumcu negatif dedi 5 gun hayatimda hic gecikmedim dongum hep 25 26 dir bugun 31.gün bakalm beklicez ya adet ya bebekBende hala olmadım kan tahlili verdim cuma günü negatif çıktı anliyamadim hala tık yok ama
Bi sonuc varmi sizin 10 gun gecmis nerdeyse hadi ins vardirAdetim 7 gün gecikti normalde en fazla yılda bir kez 5 gün gecikme olurdu oda lekelenme yapardı bunda oda yok kaset testler negatif son yaptığımda beklemeden kaynaklı çok silik var yumurtlama günümü tahmin ediyorum muhtemelen 18 idi 2. Gelebelik istiyorum