• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime beş gün var çok halsizim üç gecedir bacak ağrısı çekiyorum

Mehmedim huzurum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
21
3
16
Üç gecedir bacak ağrısı çekiyorum diz kapaktan aşağısı çok halsizim bir haftadır adetime beş gün var fazla ve büyük sivilceler var dudak kenarlarimda adetime yakın bir yada iki tane olurdu genelde sivilce ve bu ay çok fazla, eşimde varikosel çıktı bayramdan sonra ameliyat olacak fakat varikosel olmasına rağmen hamile olabilirmiyim ihtimal olabilirmi iki yıllık evliyiz bebek sahibi olmak istiyoruz

Neden olmasın. Burdan biz bilemeyiz ama bi test yapın. Inşallah vardır Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Esinde Varikosel olupta hamile kalanlar oldumu çok istiyoruz iki yillik hasret sona erer insaAllah
Ben bilmiyorum canım ama elbet olmuştur ya tuplerini bağlatip hamile kalanlar var öyle düşün Allah ol derse olur. Şimdi olmazsa ilerde olur. Varikosel çok büyük bi sorun değil emin ol forumda bi arastir tedaviyle düzelenler ve evladını kucağına alanlar var. Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda

Ben bilmiyorum canım ama elbet olmuştur ya tuplerini bağlatip hamile kalanlar var öyle düşün Allah ol derse olur. Şimdi olmazsa ilerde olur. Varikosel çok büyük bi sorun değil emin ol forumda bi arastir tedaviyle düzelenler ve evladını kucağına alanlar var. Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda
Amin inşaAllah isteyen herkese rabbim nasip eder:110:beklemek çok sıkıcı ve bunaltıcı:KK43:

Canım benim de bir kaç gündür bacaklarım ağrıyor ama ben adet olacağım zaman da bacaklarım ağrır hep ve 12 gün önce aşılama yaptırdım pazartesi kan vermeye gitcem inşallah tutmuştur ama hiç ümidim yok çünkü belli bi belirti yok adet belirtilerinin haricinde. Dua edin nolur. Rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ramazan ayının hürmetine inşallah

Canım benim de bir kaç gündür bacaklarım ağrıyor ama ben adet olacağım zaman da bacaklarım ağrır hep ve 12 gün önce aşılama yaptırdım pazartesi kan vermeye gitcem inşallah tutmuştur ama hiç ümidim yok çünkü belli bi belirti yok adet belirtilerinin haricinde. Dua edin nolur. Rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ramazan ayının hürmetine inşallah
Gülüm inşallah tutmuştur moral çok önemli moralini yüksek tut adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri birbirine benziyormus, inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hepimize :KK61:

Gülüm inşallah tutmuştur moral çok önemli moralini yüksek tut adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri birbirine benziyormus, inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hepimize :KK61:

Amiin canım rabbim bu bekleyişi boşa çıkarmasın inşallah. Bugün de bi geçse kan vercem inşallah. Dua edin noolurr

Kızlar az önce kahverengi ufak ufak pütürlü krem gibi bir şeyler geldiğini gördüm sice bu ne olabilir ? Adet olurken de önce de böyle bir şey olmamıştı hiç adet olcam desem. Yardımcı olun lütfen

Eğer adetine çok varsa bu güzel haber olabilir:anneadayı:

Canım adetlerim 6 gün sürerken son adetim 8 gün sürmüştü adet döngüm değişmiş olabilir ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama oldum. Heryerde çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olunur yazıyor bugün benim 13. Günüm oldu. Off adet olmaktan korkuyorum yaa

Canım ne zaman adet olmam gerekiyor onu da bilmiyorum ki eski adet döngüme göre sayarsak adetim geçti ama işte çatlatma iğnesinden sonra ne zaman olmalı bilmiyorum

Canım çevremde aşılama yapanlardan söyleyeyim normalde düzenliyse adetin hiç gününü sasmiyor inşallah adet değildir yerleşme kanamasidir ❤️

İnşallah canımm inşallaah öyledir. Rabbim yüzüme gülsün mübarek ramazan ayında başka hiçbir şey istemiyorum. Sinirlerim çok bozuldu yaa

Back