• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime az kaldı lekelen me başladı

Şimdi eşimle telde konuşurken öğürdüm kapattım teli psikolojik mi onu da bilmiyorum. .senin adet kanaması gibi mi devam ediyor yoksa arada kesiliyor mu. Offff inşallah hamileyizdir

Benim bir peceteyi tam doldurmadi geldi kesildi gun icinde 5 6 kez geldi insallah canim ben bugun test yaparsam haber ederim

Bi mucizede bize nasip et Allahım
Benim bir peceteyi tam doldurmadi geldi kesildi gun icinde 5 6 kez geldi insallah canim ben bugun test yaparsam haber ederim
Haber ver lütfen benim adetim normalde ya tam gününde ya da 1.veya 2 gün önce gelirdi 4 gün önce bu pembe kanama geldi .umarım senin için hayırlısı olur. Haberini bekliyorum

kızlar merhaba,

ben 6 Aralıkta regl oldum. 13 Aralıkta bitti. yumurtlama zamanını daPC diye takvim var oradan takip ediyorum. 23 aralık yumurtlama zamanımdı ancak kahverengi rengi acık akıntı gelmeye başladı azar azar. peçeteyle silince bile pek belli olmuyor. ancak iç çamaşırıma akıntı gibi geliyor. bugünde devam ediyor bu akıntı. biz de değerlendirdik haliyle. sizce ne olabilir. bilgisi olan paylaşabilir mi? teşekkürler.

Canim bazen yumurtlama kanamasi oluyor yerlesme icin erken oldugunu dusunuyorum kaliteli olan yumurtalar yumurtlama zamani kanama yapar diye duymustum sen hemen kacirma bu zamani calismalara basla

Canim bazen yumurtlama kanamasi oluyor yerlesme icin erken oldugunu dusunuyorum kaliteli olan yumurtalar yumurtlama zamani kanama yapar diye duymustum sen hemen kacirma bu zamani calismalara basla
değerlendiriyoruz tabi ki gün aşırı :) ama ne olabilir acaba inşallah bu sefer tutar 4 yıldır beklıyoruz :(

Insallahh bu ay tutar kuzum Rabbim dogru zamanda versin gec dollenme mi acaba bilmiyorum ki her iki ihtimali dusunmek lazim cok takma kafana diyecegim klasik olcak takmadan da duramiyor insan en iyisi bekle biraz daha canim sonra kan testi yaparsin

değerlendiriyoruz tabi ki gün aşırı :) ama ne olabilir acaba inşallah bu sefer tutar 4 yıldır beklıyoruz :KK43:
Bizde 4 yıldır bekliyoruz ben beden eğitimi öğretmeniyim hergünüm çocuklarla geçiyor ne zaman birinin başını oksasam Rabbim bana da nasip et diyorum. ..İsteyen bekleyen herkese nasip etsin Allahım :dua:

Insallahh bu ay tutar kuzum Rabbim dogru zamanda versin gec dollenme mi acaba bilmiyorum ki her iki ihtimali dusunmek lazim cok takma kafana diyecegim klasik olcak takmadan da duramiyor insan en iyisi bekle biraz daha canim sonra kan testi yaparsin
biraz beklicem :) aman ya yılbaşıda geliyordu free takılacaktım :) cocuk olsunda isterse dünya dursun vallahi

:dua: rabbim ikinizede bebek versin inşallah gönlünüzden ne geçerse o olsun

Karnım çok ağrımaya başladı adete dönüyor sanırım. Ama adet olduğu zaman göğüs ağrısı geçeceğine artıyor iyice şaşırdı vücudum artık resmen oyun oynuyor benle

Ya ben goguslerden anladim umut vermek gibi olmasin ama cok sizliyordu ve kocamandi ozellikle sol gogusum ve yeail damarlar belliydi

Ya ben goguslerden anladim umut vermek gibi olmasin ama cok sizliyordu ve kocamandi ozellikle sol gogusum ve yeail damarlar belliydi
Çok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin dikkat et bebesi

Back