• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime az kaldı lekelen me başladı

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
29
Meraba2 aylık evliyim geçen ay 27 sinde adet oldum bole olmamıştı şimdi lekeler oluyo karin ağrısı var hafif karnım şişti hamile ola bilir mı napmam lazım başka belirti varmı bunu anlamam için kendimi umutlandirmak istemiyorum o_O

Meraba2 aylık evliyim geçen ay 27 sinde adet oldum bole olmamıştı şimdi lekeler oluyo karin ağrısı var hafif karnım şişti hamile ola bilir mı napmam lazım başka belirti varmı bunu anlamam için kendimi umutlandirmak istemiyorum o_O
Koşuyorum erken mı oldu diye bakıyorum leke hep

Canim benim de dun kahverengi kanamam geldi bugun acik pembeye donustu reglime 3 gun var 24 kasimda dusuak yaptim acaba yerlesme kanamasi mi merak ediyorum ve goguslerim sizliyor umarim ikimizde ustune goruyoruzdur

Inşallah ya karnım şişti rahatsız ediyo beni leke yoktu bi kaç gün sürdü dün başladı işte bugün daha çok bilemedim

Aynen rabbim ikimizede nasip eder inşallah bu arada güzel haberi verirsin artık bana :KK49:

Malesef olmadı sabah şey olmuşum karnım acayip ağrıyo :KK61:

Evet biras morel bozukluğu oldu eşimde aynı şekilde olsun o_O:rolleyes:

Inan esler daha cok uzuluyor benim esim de oyle her gun iliskiye girme derler sperm kalitesi dusermis benim regl duzensiz oldugu icin 1 gun durup 1 yaptik oyle kalmistim hamile

Ayyy olsun hayırlısı olsun diyelim bende dün gelen şey beni mutlu etti sabah bi baktım olmuş işte çok karin ağrısı var midem çok bulandı dün dedim kesin olmadı iste :63:

Adetime daha 4 gün var pembe kanama geldi çok az normalde kasiklarim ağrırdi şimdi karnım ağrıyor birde göğüs uçlarım kizarik ve yanıyor elleyince aciyor. .adet olucam sanırım yerleşme kanaması mi acaba diyorum da o kadar umudum kalmadı ki umutlanamiyorum bile. Yerleşme kanaması ise biraz akar sonra durur mu az az devam mı eder gün içinde midem de bulanıyor uyumak istiyorum. ..offff bu arada kalmalar mahfediyor beni

Az az akip devam edebilir burkac gunde surebilir bir damla akip kesilebilir kisiden kisiye degisiyor canim insallah hamilesindir biraz daha bekle test yap

Aynen ama şimdi yerinde duramaz acaba mı diye hiç düşünme rahat ol :KK36:

Şimdi lavaboda baktım hala devam ediyor ama normalde koyu kırmızı gelen bu sefer pembe bide bu ay burnuma hep salçalı sucuk ve balık kokusu gelmişti. .halbuki hiç yapan yoktu etrafta o da suphelendirdi ama kanama ne çok ne de az ondan umudum yok

Şimdi lavaboda baktım hala devam ediyor ama normalde koyu kırmızı gelen bu sefer pembe bide bu ay burnuma hep salçalı sucuk ve balık kokusu gelmişti. .halbuki hiç yapan yoktu etrafta o da suphelendirdi ama kanama ne çok ne de az ondan umudum yok
Ay hemen test yap bence bekleme ozman bole kafan rahat olur en azından canm

Belli olmaz canim benim 2 gun surdu kesildi yarin regl gunum belki bugun yaparim esim test alirsa idrarim kokuyor ordan supheleniyorum

Back