Gebeliğe Hazırlık Adetime 9 gün kala ovulasyon testi cok mu erken?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SilaTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
84
29
38
35
Kızlar merhaba adetime 9 gün kala ovulasyon testi yaptım t cizgisi cok silik çıktı sizce umutlanabilir miyim (( negatif olsa hiç mi çıkmazdı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Kızlar merhaba adetime 9 gün kala ovulasyon testi yaptım t cizgisi cok silik çıktı sizce umutlanabilir miyim (( negatif olsa hiç mi çıkmazdı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Zaten silik çıkıyor canım, lh hormonu zaten vücutta bulunan bi hormon, sadece yunurtlamada pik oluyor

Ovulasyon testinde t çizgisi her zaman var daha erken zaten günün de gebelik testi yap

Ovulasyon testini gebelik testi olarak mı kullandınız anlamadım
Adetten önce gebelik testi olarak kullananlar varmış 5-6 Gün önceden yapiyolarmis t silik çıkıp adete yakin koyulasiyormus. Adet günü iki çizgide aynı renk oluyormuş. Yorumlarda görmüştüm bende çok bilmiyorum açıkçası ama bu şekilde öğrenenler olmus

Bende hamilelik testi silik bile çıktı hamile değildim ovülasyon testi ile bence ümitlenme canım

Bende hamilelik testi silik bile çıktı hamile değildim ovülasyon testi ile bence ümitlenme canım
Negatif çıkarsa yanlışlık payı var derler pozitiflerde genelde doğru çıkarmış bisey daha öğrenmiş oldum hayırlısı olsun hepimiz için

Negatif çıkarsa yanlışlık payı var derler pozitiflerde genelde doğru çıkarmış bisey daha öğrenmiş oldum hayırlısı olsun hepimiz için
Bende öyle düşünüyordum hatta buraya da yüklemiştim resimlerinizi üç kere hamilelerin testi silik çıktı ama sonuç negatif

ovulasyon testlerinde T cizgisi her zaman vardir. her gun cikabilir testlerde. pik yaptiginda yumurta catlamak uzere oldugunda C cizgisiyle ayni koyulukta olur veya daha koyu olur C den. catladigi zaman tekrar siliklesmeye baslar T.

ovulasyondan sonra yumurtalikta sperm ve yumurta bulusur. dollenme olursa 6 gun sonra hareket eder ve rahim icine gelir. saglikliysa rahime tutunur gebelik baslar. hormon salgilamaya baslar.. gun gun artar.. kanda cikabilir. idrar testinde cikmaz.

ortalama ovu dan sonra adete 14 gun vardir. 9 gun varsa regle, dollenme olduysa bile 5 gun gecmis demektir bu.. daha rahime gelmedi hormon salgilamadi bile.. ne kanda ne idrarda cikmasi imkansiz..

testleri biraz daha arastirin ve daha bilincli kullanin. ne gosterir ne gostermez.. boyle fikirler sadece sizi yipratir hayal kirikligi ola ola..

Eklentiler

• IMG-20200611-WA0000.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 270
Özenle yazıp bilgilendirmeniz için teşekkür ederim rica etsem son gonderdigimle ilgili öngörünüz nedir adetime ortalama 6-7-8 gun kala yaptım

Özenle yazıp bilgilendirmeniz için teşekkür ederim rica etsem son gonderdigimle ilgili öngörünüz nedir adetime ortalama 6-7-8 gun kala yaptım
Bu konuda epey uzman arkadaşlar var burada. Ben pek emin değilim doğrusu.

Pko varsa dalgalı çıkabiliyormuş.
11. günde pik olmuş gibi. Değerlendirdiniz mi..
Daha önce pik olduysa ikinci yumurtlama olabilir.

Adet dongumu hesaplayip 14.15.16. Gunleri degerlendirmistim o zaman bu testlerin varlığından bile haberdar değildim açıkçası daha sonra yumurtlama gunleri kişiden kişiye değişebiliyor diye test alıp uygulamaya koyuldum. Adete yakin yumurtlama nadir oluyormuş bende çok arada kaldım ve evet bugunude değerlendirdik hayırlısı

Plo dediginiz etrafa dağılan renk mi oluyor?

Pko dediginiz etrafa dağılan renk mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…