Hanımlar sizi çok iyi anlıyorum. Bende bazen çok sabırsızlanıyorum, ilişkiden 3 gün sonra bile yaşadığım en ufak şeyi acaba hamilelik oldu da ondan mı bu belirtiyi hissediyorum derken yakalıyorum kendimi. Son derece mantıksız evet, ama dediğiniz gibi aşırı istek aklı geri plana atıyor. Sadece şunu söylemek istiyorum ki, hamilelik oluncaya kadar, hamilelikten doğuma kadar, doğumdan çocuklarımızı buyutene kadar ihtiyacımız olan en en en önemli şey SABIR... Sabırlı olmayı öğrenmek durumundayiz. Beklememiz gerekiyor. Adete 8 gün kala6 gün kala yapacağımız testler bize cevap olmayacak. Bilakis sorularımız artacak
. Acaba var da çıkmadı mı? Acaba bu ay da mı olmadı? Adet günü yine mi yapsam? Gibi gibi... Böyle sorularla zihnimiz daha da çorba oluyor. Dediğim gibi öğrenmemiz gereken şey SABIR. sabırlı olmayı, beklemeyi, zamana bırakmayı öğrenmeliyiz...belki bu da kendimizi bir üst versiyonumuza taşımamız için verilmiş firsatlardir.. kendimizle mücadele etmeyi öğrenmemiz belki de ilerde begimize daha iyi bir anne olmamızı sağlayacaktır. Bilemiyoruz..