Adetime 6 gün var heyecanla bekliyorum :)

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum yumurtlama döneminden 3 gün önce ilişkiye girdim ve yumurtlama döneminden 2 gün sonra yine girdim. Adetime 6 gün var ve bugün karnım ağrımaya başladı. 5 Ağustos ta girdim 8 Ağustos yumurtlama günüydü ve 10 Ağustosta girdim. Sizce bu neden oluyor hamilelik olabilir mi?

Sonucun ne

Bende de şimdiye kadar hiç goğus hasasiyeti olmadı hatta bilerek gögüslerime dokunup ağrıyıp ağrımadığını kontrol ederdim bu 4 aydır çocuk istiyoruz ve bu ay reglıme 1 hafta kala göğsümde batmalar oldu sanki göğüs ucumda yanma hissi var ve reglıma 4 gün kaldı sağ kasığımda batma oluyor bazende vajinada oluyor bide yumurtlama donemimden 5 gün sonra sırt ve bel ağrılarım oluştu reglima 10 gün kala test yaptım ama negatif çıktı cidden çok tedirginim ya psikolojikse yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Bakar mısın canım ben mi öyle görüyorum yoksa beynim bana oyun mu oynuyor 6 gün var adetime

Eklentiler

• IMG_1946.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 31
Bakar mısın canım ben mi öyle görüyorum yoksa beynim bana oyun mu oynuyor 6 gün var adetime
Ay Evet çizgi Var ama birşeyde söylemek istemiyorum ümit vermemek için netleştirmişsin sanırım belki o yüzden öyle gözüküyor olabilir kan ver derim eğer hayalet cizgiyse yada 2 gün sonra tekrar yap eğer hamileysen haber et ne çıktığına dair bende bekliyorum 4 gün kaldı inşallah çocuk bekleyen herkese Allah Hayırlı bir evlat nasıp eder

Evet oynadım baya bii baka bak kör oldum resmen bi görüyorum bi kayboluyor böyle yapanıyım dedim
evet baya oynadım normalde hiç gözükmüyordu bi geliyordu bi gidiyordu gözüme

Evet oynadım baya bii baka bak kör oldum resmen bi görüyorum bi kayboluyor böyle yapanıyım dedim

evet baya oynadım normalde hiç gözükmüyordu bi geliyordu bi gidiyordu gözüme
Oynamamış halide buu

Eklentiler

• IMG_1934.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1933.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 26
10 gün çok erken bi süre. Erken gebelik testleri bile 6 gün kala en erken yapılıyor. Adet gününün üstünden biraz geçsin öyle test yapmak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…