-
- Konu Sahibi pembeborek
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz çift çizgi görelimCok üzüldüm
Kaybınıza cok üzüldüm ben de. Ben korkumdan test yapmayi düsünmüyorum adetim gecikene kadar o tek cizgiyi görmek cok kötü hissettiriyor artik umudum da yok ama bakalım rabbim sana da en kısa zamanda bebis nasip eder insallah
Eger calisiyorsaniz oyalanirsiniz bir sekilde ama eger ev hanimiysaniz her gune bi sey koymaya calisin. Ornek veriyorum bir gun bi arkadasiniza cay icmeye gitmek, ertesi gun biyere gezmeye gitmek, diger gun evde manti yapmak gibiMerhaba hanımlar Sizinle aynı bekleyisteyim 4 gün var benimde dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Benim pkos var düzensiz bu ay ovulasyon testi ile takip etmiştik. 4 ay önce 13 haftalık ikizlerim kalbi durduğu için alındı. Onlara hamile olduğumu fark etmedim bile düzensiz olunca ve 8. Haftada öğrenmiştik aşırı kusma ile gitmiştim doktora. Bu defa istiyorum çok kafaya taktım ondan mı bilmiyorum günler geçmiyor. 24 temmuz günüm bakalım günüm geçerse doktora gideceğim.
Hayırlısı olsun gebelik varmıKızlar geçen gün bahsettiğim erken gebelik testi. Ben negatif olduğunu düşündüm ama bugün arkadaşlarım pozitif bu dediler. Adete 5 gün kala yapmıştım şu an 3 gün var. Sizce olabilir mi? Çok çok silik bir çizgi var. Bir de bunu öğleden sonra yapmıştım.
Sonuç 5 dakika sonra böyle oldu bu arada ilk yaptığım an hiçbir şey yoktu sonra bu aşırı silik hayali çizgi oluştu. Sonra da bu şekilde kaldı hiç değişmedi
Evet bu sabah silik de olsa pozitif çizgiyi gördüm kan testim de 95 çıktıHayırlısı olsun gebelik varmı
Evet bu sabah silik de olsa pozitif çizgiyi gördüm kan testim de 95 çıktı
Hayırlısı olsun gebelik varmı
Evet bu sabah silik de olsa pozitif çizgiyi gördüm kan testim de 95 çıktıTe
Hayırlı olsun canım tebrik ederim çok mutlu oldum sizin adınızaEvet bu sabah silik de olsa pozitif çizgiyi gördüm kan testim de 95 çıktı
Çok sağolun Allah razı olsunHayırlı olsun canım tebrik ederim çok mutlu oldum sizin adınıza
Belirtileriniz nelerdi nasıl anladınız?Çok sağolun Allah razı olsun
Reglden 12 gün önce başlayan ve hala devam eden şiddetli meme ağrısı ve hassasiyeti, mavi yeşil damarlanmaBelirtileriniz nelerdi nasıl anladınız?
Benim Bat yarın öbürgün gösteriyor. Bendede kaşık ağrısı aşırı terleme sıcak basması mevcut inşallah adet olmam bende hamileyimdir bana dua edinReglden 12 gün önce başlayan ve hala devam eden şiddetli meme ağrısı ve hassasiyeti, mavi yeşil damarlanma
Ara ara gelip giden sağlı sollu kasık ağrıları
Tansiyon düşüklüğü
İdrar kokusunda değişiklik
Hafif mide bulanması ve baş dönmesi
Aşırı duygusallık
Bunlardı
Birde kaşık ağrısı devamlımı ağrıyor du hafif süreli mi benim agrıyordu ama bugün ağrı yok sadece belim tutulmuş gibi ve idrarım da hafiften değişik bir koku varReglden 12 gün önce başlayan ve hala devam eden şiddetli meme ağrısı ve hassasiyeti, mavi yeşil damarlanma
Ara ara gelip giden sağlı sollu kasık ağrıları
Tansiyon düşüklüğü
İdrar kokusunda değişiklik
Hafif mide bulanması ve baş dönmesi
Aşırı duygusallık
Bunlardı
Yumurtlama günümde ve 1-2 gün devamında sürekli ağrım vardı sonra 2 günde bir ara ara gelen hafif ağrılara çevirdi sizinki gibi aynıBirde kaşık ağrısı devamlımı ağrıyor du hafif süreli mi benim agrıyordu ama bugün ağrı yok sadece belim tutulmuş gibi ve idrarım da hafiften değişik bir koku var
İnşallah çok istiyorum 12 ay oldu hiç pozitif çıkmadı hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edin pozitifi göreyim bu ayYumurtlama günümde ve 1-2 gün devamında sürekli ağrım vardı sonra 2 günde bir ara ara gelen hafif ağrılara çevirdi sizinki gibi aynıinşallah hamilesinizdir siz de
Rabbim bu ay sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah çok istiyorum 12 ay oldu hiç pozitif çıkmadı hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edin pozitifi göreyim bu ay
Çok teşekkür ederim sizinde inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alınRabbim bu ay sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallahÇok teşekkür ederim sizinde inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın
2 gün gecikince test yaptığınızda hemen gebelik testinde doğru sonucu aldınız mıBende de normalde meme hassasiyeti olmazdı adet öncesi ama hamilelik belirtilerim arasında o vardı ve adet olacakmış gibi kasık ağrılarım oluyodu ara ara :) hamilesindir inşallah sen de, adet gününü bekle en azından ama test yapmak için ben 2 gün geçince yapmıştım
Evet anında ikinci çizgi çıktı ve c çizgisiyle aynı koyuluktaydı. Zaten o gün doktora gittik ultrasonda baktı kese göründü. Beta hcg baktırmadık görününce ama demek ki 3000lerdeydi2 gün gecikince test yaptığınızda hemen gebelik testinde doğru sonucu aldınız mı