Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizgi çıkması normal ama pik değil bu. İkiside koyu olursa pik oluyor. Yumurtlama dışında silik çıksada negatif oluyor
Merhaba telefondaki uygulamada yumurtlama dönemi yüksek doğurgan dönemdeyim yumurtlamaya bir gün kaldı diyor takvimde ama ovülasyon testi yaptığımda sadece tek çizgi çıktı sanırım telefondaki uygulamalara bakmicazOvulasyon hep cift cikar zaten, soluk renkte olanin koyulugu degisir sadece. Pik olmadigi icin bisey ifade etmiyor fotodaki
Bu ovülasyon değil hamilelik testiMerhaba telefondaki uygulamada yumurtlama dönemi yüksek doğurgan dönemdeyim yumurtlamaya bir gün kaldı diyor takvimde ama ovülasyon testi yaptığımda sadece tek çizgi çıktı sanırım telefondaki uygulamalara bakmicaz
LH yazan ovülasyon testi oluyor HCG yazan hamilelik testiBu ovülasyon değil hamilelik testi
aaa resmen testleri karıştırmışım tüh gitti testim boşaBu ovülasyon değil hamilelik testi
Ben daha onu ayırt edememişim çocuk yapmaya kalkıyorumLH yazan ovülasyon testi oluyor HCG yazan hamilelik testi
Ayy aşk olsunBen daha onu ayırt edememişim çocuk yapmaya kalkıyorum![]()
Hadi siz çocukların yorgunluğu bana ne demeliAyy aşk olsunben iki tane doğurdum kafamdaki gözlüğü elimdeki telefonun flaşıyla telefonu arıyorum bazen
![]()
Çok teşekkür ederim size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahHadi siz çocukların yorgunluğu bana ne demelistresten ama teste bakmadım bile yapıp yapmama arasında kaldım 19 şubatta adetim bitti değerlendirmeleri yapıyorum ama ovülasyon testini telefonda ki yumurtlama yazan dönemde yapiyim bakalım aynımı çıkıcak diye yapmadım uygulamaya göre 2 mart yumurtlama günüm yarın ovülasyon testi yapıcam merak ediyorum pik çıkıcak mı diye :) bu arada allah evlatlarınızı size bağışlasın
![]()
Aynen bende telefondaki uygulamaya kızıyorum bide yüksek doğurgan dönem yazıyo yalancıya bak diyorum ahhahaLh testinde tek cizgi cikmaz diyecektim ki yanlis testmis zaten. Olur oyle![]()
Merhabalar herkesin farklı olabilir tabii ama bende aynı şeyi merak edip geçtiğimiz ay Ovulasyon takibi yapmıştım uygulamada yumurtlama günü olan hatta en yüksek ihtimal diye gösterilen günden 3 gün önce yumurtlamayı gördüm testlerde hatta uygulamadaki günde özellikle dikkat ettim yine pik gösterir mi diye hayır o gün yok denecek kadar silik çizgi vardı ihtimali bile yok yaniAynen bende telefondaki uygulamaya kızıyorum bide yüksek doğurgan dönem yazıyo yalancıya bak diyorum ahhaha
Merhabalar herkesin farklı olabilir tabii ama bende aynı şeyi merak edip geçtiğimiz ay Ovulasyon takibi yapmıştım uygulamada yumurtlama günü olan hatta en yüksek ihtimal diye gösterilen günden 3 gün önce yumurtlamayı gördüm testlerde hatta uygulamadaki günde özellikle dikkat ettim yine pik gösterir mi diye hayır o gün yok denecek kadar silik çizgi vardı ihtimali bile yok yanibende uygulamadaki günleri değerlendirirdim hep yanlış yapıyormuşum
Evet telefona bakmamak lazım her ay farklı olabilir en garanti iki günde bir değerlendirme yapmakMerhabalar herkesin farklı olabilir tabii ama bende aynı şeyi merak edip geçtiğimiz ay Ovulasyon takibi yapmıştım uygulamada yumurtlama günü olan hatta en yüksek ihtimal diye gösterilen günden 3 gün önce yumurtlamayı gördüm testlerde hatta uygulamadaki günde özellikle dikkat ettim yine pik gösterir mi diye hayır o gün yok denecek kadar silik çizgi vardı ihtimali bile yok yanibende uygulamadaki günleri değerlendirirdim hep yanlış yapıyormuşum
Bence öğlen 14:00 gibi yapabilirsin sonuçta önemli olan sabah ilk idrarla yapılmaması ve yapmadan 2 saat önce sıvı almamak gerekli o yüzden bende bugün 2de yaptımBu arada kızlar birşey sormak istiyorum malum Ramazan ayına girdik herkese hayırlı Ramazanlar diliyorumben bu ayda ovulasyon takibi yapmak istiyorum ama oruçlu olacağım için hangi saatlerde yapmam gerektiğine karar veremedim geçen ay akşam 6 da yapıyordum her gün ama bu ay gün boyu hiç birşey yiyip içmeyecegim için akşam 6 uygun olurmu bilemedim yada iftardan sonra sıvı alımını kesip 2 saat beklesem diyorum bu defa da gece 11 12 olacak saat bilemedim yani siz oruçluyken takip yapmışmıydınız?
Maalesef regl oldumEvet telefona bakmamak lazım her ay farklı olabilir en garanti iki günde bir değerlendirme yapmaksizin sonuç ne oldu :)
Tamam öyle yapiyim teşekkür ederimBence öğlen 14:00 gibi yapabilirsin sonuçta önemli olan sabah ilk idrarla yapılmaması ve yapmadan 2 saat önce sıvı almamak gerekli o yüzden bende bugün 2de yaptım![]()