• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon negatif

Reglm 11 gece tamamen bitti 15 ı bana çok erken geldi takvim'e görede 22 23 ovülasyon du ama malesef çizgi yok en net çizgiler 14 15 i
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Testim pik yaptı mı yapmadı anlayamadım. Çok kararsız kaldım. Testin koyulukları çok benzer geldi bana.

Eklentiler

• IMG_8042.webp
    IMG_8042.webp
    13 KB · Görüntüleme: 16
Sizin 22 sinde olmuş ve çatlamş görünüyor hadi hayırlısı bakalm
İnşallah öyledir 🌸 aslında senin 15inde yumurtlama olduysa testte silikte olsa gebelik çıkar sanki. Ovülasyon testinde en son tekrar bir tık netleşmeye başlamış. Hiç gebelik testi yaptın mı?

Hanımlar testleri anında çekin en son toplu çektiğiniz kuruma çizgisinden dolayı net olmuyor tek tek anında çekip en son kolaj yapın

İnşallah öyledir 🌸 aslında senin 15inde yumurtlama olduysa testte silikte olsa gebelik çıkar sanki. Ovülasyon testinde en son tekrar bir tık netleşmeye başlamış. Hiç gebelik testi yaptın mı?
Reglm 11 inde bittiği için sanmıyorum pozitif olcagını anlamadm bende yarın doktor kontrolüm var net bi şekilde öğrencm bakalm

Back
X