- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Teşekkür ederim evet öyleymiş benim beta değeri onun algısına göre düşük kalmış kaset test algısı ona göre daha düşükmüşÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Zaten awoxun içindeki prospektüste 25 ve üzeri olarak yazıyor
Doğrudur bazı kasetler öyle oluyor. Yalnız bazı kişilerde de düşük olmasına rağmen silik çıkarmış demek ki arada algılıyorTeşekkür ederim evet öyleymiş benim beta değeri onun algısına göre düşük kalmış kaset test algısı ona göre daha düşükmüş
Sizin durumunuz nedirKesinlikle dediğinize katılıyorum erken yapılsa bile düşük çıkıyor keşke şuanki gecikmeyle yapsaydımda seherlerimi yüksek görseydim diye düşünüyorum dünden belli forumlardan çıkamıyorum piskolojim yerle bir
Çarşamba günü test verdim 14.90 çıktı bugün vermem lazımdı hafta sonu giriyor araya diye vermedim pazartesiye kalacaktı randevu bulabilirsem pazartesi kadın doguma gideceğimSizin durumunuz nedir
Keşke bugün verseydiniz kadın doğumcuda şu an gittiğinizde kan isteyecek sizden en azından artışa dair bir fikri olurdu. Şimdi gidince yine kan vereceğiniz için bir kaç gün sonra tekrar gelmenizi isteyecekÇarşamba günü test verdim 14.90 çıktı bugün vermem lazımdı hafta sonu giriyor araya diye vermedim pazartesiye kalacaktı randevu bulabilirsem pazartesi kadın doguma gideceğim
Güzel haberler alırsın inşallahKan sonucum cikmadi daha ya 3 saat oldu
Ama adet tarihi ile pak alakası olmuyor ki yani kimisi erken öğrenip yüksek öğreniyor kimisi geç öğrenip düşük ona rağmen sağlıklı oluyorm genelde kaç ile öğrendiğiniz değil iki günde bir en az iki katı artıyor mu o önemliBugün cuma hafta sonuna kalacağı için kan vermedim saglık ocağından tatil olduğu için E nabıza düşmüyor tahliller oyuzden pazartesi giderim diye düşündüm biliyorum tekrar çağıracak ama doktor adet tarihine göre artış konusunda yorumunu yapacaktır sağlıklımı ilerliyor ona göre bilinir zaten
benim kanim.cikmadi daha eve geldim test yaptim boyle ciktiAma adet tarihi ile pak alakası olmuyor ki yani kimisi erken öğrenip yüksek öğreniyor kimisi geç öğrenip düşük ona rağmen sağlıklı oluyorm genelde kaç ile öğrendiğiniz değil iki günde bir en az iki katı artıyor mu o önemli
Yaptiniz mi diger testi ne çıktıOnlar kesin doğru cıksrtıgormus ben maalesef onlardan bulamadım yarın bunu yapcam anlarız artık bunda
Yaptiniz mi diger testi ne çıktı
NegatifYaptiniz mi diger testi ne çıktı
Çizgi var gibi duruyor kaset olduğu için bu tarz çıkması normal olabilirB
benim kanim.cikmadi daha eve geldim test yaptim boyle cikti
Buraua atinca kalite düşüyorÇizgi var gibi duruyor kaset olduğu için bu tarz çıkması normal olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?