- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Evet biliyorum inşallah güzel haberler alırsınızIns vardir
Buraua atinca kalite düşüyor
Merhaba, Bebetime kaset testte silik çizgiyi kaç dakikada gördünüz acaba 14.90 değer iken algılamış mıydı yanibu topigi görünce yazmak istedim kızlar bu yazının sahibiyim Bebetime kaset test 3 defa yaptım pozitif Awox negatif oda şundan kaynaklı sanırım Awox markanın hcg ölçme seviyesi yüksek oyuzden erken gebelik testi diye aldanmayın kaset test ondan daha hassas çıktı
Evet canım algılamıştı hatta söyle bırakayım bozuk olduğunu düşünmüştüm aynı testtan 3 tane daha yaptım hepsi pozitif diMerhaba, Bebetime kaset testte silik çizgiyi kaç dakikada gördünüz acaba 14.90 değer iken algılamış mıydı yani
İlk 3 dakikada çıkmıştıMerhaba, Bebetime kaset testte silik çizgiyi kaç dakikada gördünüz acaba 14.90 değer iken algılamış mıydı yani
Benim de böyle cıktı yarım saat kadar sonra ama sonra igün sabah prodoctor erken yaptım o cıkmadıEvet canım algılamıştı hatta söyle bırakayım bozuk olduğunu düşünmüştüm aynı testtan 3 tane daha yaptım hepsi pozitif di
tekrar bebe time test yap canım ilk dakikalardami çıktı evet değer düşükse erken gebelik testi algılamamış olabilir bence awoks algılamadı 20 25 arası ölçüyormuş sanırımBenim de böyle cıktı yarım saat kadar sonra ama sonra igün sabah prodoctor erken yaptım o cıkmadı
İlk idrar damlattıgımda T cizgi ini görür gibi oldum ama gölge gibiydi bekledikçe de belirginleşti fotodaki gibi oldu ama sabah idrarıyla prodoctor negatif cıkınca bilemedim. Bata 3 kaldı su an beklemeye calısıyorum test almadım bilerek beklemek zorunda kalayım diyetekrar bebe time test yap canım ilk dakikalardami çıktı evet değer düşükse erken gebelik testi algılamamış olabilir bence awoks algılamadı 20 25 arası ölçüyormuş sanırım
gününüz geçsin sonra yapın erken ögrenincede insan stres yapıyor inşşşalah vardır herşey gönlünüzce olsunİlk idrar damlattıgımda T cizgi ini görür gibi oldum ama gölge gibiydi bekledikçe de belirginleşti fotodaki gibi oldu ama sabah idrarıyla prodoctor negatif cıkınca bilemedim. Bata 3 kaldı su an beklemeye calısıyorum test almadım bilerek beklemek zorunda kalayım diye
Ben bi düşük yaşadım zorunlu kürtaj oldum o zamandan sonra da amh düşük oldugu öğrenildi doktor bebek planlamasının gerektiğini söylediği için regl yaklaştıgında zorunlu test yapıyorum. Her ay progesteron hormonu testi yapılıyor çatlama var ve 1.trimester aralıgında ise de test yapmam söyleniyorgününüz geçsin sonra yapın erken ögrenincede insan stres yapıyor inşşşalah vardır herşey gönlünüzce olsun
canım merhaba soncun ne oldu?İlk idrar damlattıgımda T cizgi ini görür gibi oldum ama gölge gibiydi bekledikçe de belirginleşti fotodaki gibi oldu ama sabah idrarıyla prodoctor negatif cıkınca bilemedim. Bata 3 kaldı su an beklemeye calısıyorum test almadım bilerek beklemek zorunda kalayım diye
Selam canım bugün ya da yarın regl olmam lazım henüz olmadım testi de yenilemedim bi türlü test alamadım da belki bugün alcam cıkabilirsemcanım merhaba soncun ne oldu?
ay masallah iyi dayanmıssınnn :))Selam canım bugün ya da yarın regl olmam lazım henüz olmadım testi de yenilemedim bi türlü test alamadım da belki bugün alcam cıkabilirsem
Her gün test alcam diye moda giriyorum sonra bi şekilde kalıyor ve ertesi gün oluyo yine aynısı oluyo derken bat 1 kaldı bugün de olabilirim ama 24 veya 25 günde oluyorum çünküay masallah iyi dayanmıssınnn :))
yaaa hemen al da yapHer gün test alcam diye moda giriyorum sonra bi şekilde kalıyor ve ertesi gün oluyo yine aynısı oluyo derken bat 1 kaldı bugün de olabilirim ama 24 veya 25 günde oluyorum çünkü
Ay Bebetime benim de öyle cıktı ama erken gebelikte prodoctor negatif verdi ya o yüzden ben regl olcam kafasına girdim işte test alasım geldiğinde de hep yoktur diye düşünüp kendimi vazgeçirdimyaaa hemen al da yap
Ben de yumurtlama takip ettim ama göremedim, dünde bebtime kaset test yaptım 20 dk sonrasında cok silik bir cizgi cıktı bugün erken gebelik ile deneyeceğim su gib akıntımda var ama ümitlenmekte istemiyorum
Kızlar bakın bakın bakınnnn bu konumdan bak istersenAy Bebetime benim de öyle cıktı ama erken gebelikte prodoctor negatif verdi ya o yüzden ben regl olcam kafasına girdim işte test alasım geldiğinde de hep yoktur diye düşünüp kendimi vazgeçirdimtestini atsana duruyorsa fotosu vs
Canım bebetime 20 dk kadar geçerli ya bence olabilir bi de 4 gün once kahverengi leke demişsin, o yerleşme olmasın? Cunku yumurtlama olsa test için erken olurdu. Bence erken yumurtladın ve yumurtlama zamanında da yerleşme yaşadınKızlar bakın bakın bakınnnn bu konumdan bak istersen
Bilmiyorum. Ya inovita ile takip yaptım 23 gün üs üste falan hiç pik göremedim en pike yakın olan 11 nisanda idi. Bilmiyorum belki yaptıgım saatle alakalı pik olduda tam cıkmadı. Cumartesi-Pazar kahverengi lekelenme yasadım regl günümdü yani diger reglden tam 1 ay gecmisti regl oldum sandım. Ama iki gün sadece lekelenme oldu hiç kana dönmedi bende temizlendim, pazartesi günü prodüctor erken gebelik yaptım hiç bisey cıkmadı, ovülasyonlara devam ettim ilk kez öyle net cizgiler gördüm, su gibi akıntım var afedesin altma kaçırıyormusum gibi hissettiriyor, suphelendim dünde evde kaset bebetime test vardı onu yaptım, 20 dk da falan böyle bir cizigi vardı, kuruma mı yoksa yalancı m bilemiyorum ümitlenmekte istemiyorum :/Canım bebetime 20 dk kadar geçerli ya bence olabilir bi de 4 gün once kahverengi leke demişsin, o yerleşme olmasın? Cunku yumurtlama olsa test için erken olurdu. Bence erken yumurtladın ve yumurtlama zamanında da yerleşme yaşadın
İnşallah vardır ki bana var gibi geldi. Yerleşmeden 3-4 gün sonra pozitif cıkıyor zaten ki bence pik yaşamışsın ama fark etmemişsin saatten olabilir dediğin gibiBilmiyorum. Ya inovita ile takip yaptım 23 gün üs üste falan hiç pik göremedim en pike yakın olan 11 nisanda idi. Bilmiyorum belki yaptıgım saatle alakalı pik olduda tam cıkmadı. Cumartesi-Pazar kahverengi lekelenme yasadım regl günümdü yani diger reglden tam 1 ay gecmisti regl oldum sandım. Ama iki gün sadece lekelenme oldu hiç kana dönmedi bende temizlendim, pazartesi günü prodüctor erken gebelik yaptım hiç bisey cıkmadı, ovülasyonlara devam ettim ilk kez öyle net cizgiler gördüm, su gibi akıntım var afedesin altma kaçırıyormusum gibi hissettiriyor, suphelendim dünde evde kaset bebetime test vardı onu yaptım, 20 dk da falan böyle bir cizigi vardı, kuruma mı yoksa yalancı m bilemiyorum ümitlenmekte istemiyorum :/
Bilmem yerlesmeden sonra mı cıkar pozitif? Bende yerlesme varsa eğer direk net cıkar diye düsünmüstümİnşallah vardır ki bana var gibi geldi. Yerleşmeden 3-4 gün sonra pozitif cıkıyor zaten ki bence pik yaşamışsın ama fark etmemişsin saatten olabilir dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?