• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 4 gün var negatif

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Zaten awoxun içindeki prospektüste 25 ve üzeri olarak yazıyor
Teşekkür ederim evet öyleymiş benim beta değeri onun algısına göre düşük kalmış kaset test algısı ona göre daha düşükmüş

Benim 15 awox elimde patladı desenize😬eski dostum predictor early ye döneceğiz o zaman napalım🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Teşekkür ederim evet öyleymiş benim beta değeri onun algısına göre düşük kalmış kaset test algısı ona göre daha düşükmüş
Doğrudur bazı kasetler öyle oluyor. Yalnız bazı kişilerde de düşük olmasına rağmen silik çıkarmış demek ki arada algılıyor 😂

Canı ısterse algılıyor demekki gerçekten okadar güveniyordumki awoksa bunda çıktıysa awoksda haylı haylı daha net çıkar diye hcg seviyesinden dolayı algılamamış bebe time inanasım gelmıyorsu🤣 karalamıyorum kesinlikle gerçekten awoks iyi bir marka asla ama asla kurama çizgisi çıkarmıyor

Öyle deme canım herkesin hcg seviyesi öyle olacak diye bişey yok belki sen yaptığın zaman hamile işen hcg seviyen 20 üstüyse tabiki test doğru sonucu veriyor ama benim için erken gebelik testi bi işe yaramıyor

adetime 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım, negatifti
ne ağlamıştım ne ağlamıştım…
meğer hamileymişim
demem o ki adetiniz geçmeden test yapmayın
yapmayın ki o süreci gerginlikte, üzüntüyle geçirmeyin

Kesinlikle dediğinize katılıyorum erken yapılsa bile düşük çıkıyor keşke şuanki gecikmeyle yapsaydımda seherlerimi yüksek görseydim diye düşünüyorum dünden belli forumlardan çıkamıyorum piskolojim yerle bir

Çarşamba günü test verdim 14.90 çıktı bugün vermem lazımdı hafta sonu giriyor araya diye vermedim pazartesiye kalacaktı randevu bulabilirsem pazartesi kadın doguma gideceğim
Keşke bugün verseydiniz kadın doğumcuda şu an gittiğinizde kan isteyecek sizden en azından artışa dair bir fikri olurdu. Şimdi gidince yine kan vereceğiniz için bir kaç gün sonra tekrar gelmenizi isteyecek

Bugün cuma hafta sonuna kalacağı için kan vermedim saglık ocağından tatil olduğu için E nabıza düşmüyor tahliller oyuzden pazartesi giderim diye düşündüm biliyorum tekrar çağıracak ama doktor adet tarihine göre artış konusunda yorumunu yapacaktır sağlıklımı ilerliyor ona göre bilinir zaten

Bugün cuma hafta sonuna kalacağı için kan vermedim saglık ocağından tatil olduğu için E nabıza düşmüyor tahliller oyuzden pazartesi giderim diye düşündüm biliyorum tekrar çağıracak ama doktor adet tarihine göre artış konusunda yorumunu yapacaktır sağlıklımı ilerliyor ona göre bilinir zaten
Ama adet tarihi ile pak alakası olmuyor ki yani kimisi erken öğrenip yüksek öğreniyor kimisi geç öğrenip düşük ona rağmen sağlıklı oluyorm genelde kaç ile öğrendiğiniz değil iki günde bir en az iki katı artıyor mu o önemli

B
Ama adet tarihi ile pak alakası olmuyor ki yani kimisi erken öğrenip yüksek öğreniyor kimisi geç öğrenip düşük ona rağmen sağlıklı oluyorm genelde kaç ile öğrendiğiniz değil iki günde bir en az iki katı artıyor mu o önemli
benim kanim.cikmadi daha eve geldim test yaptim boyle cikti

Eklentiler

• 1000145010.webp
    1000145010.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000145008.webp
    1000145008.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000145006.webp
    1000145006.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
Back