- 23 Temmuz 2018
- 311
- 291
- 23
- Konu Sahibi tasmeclisi
-
İnşallah canımBi sıkıntı yoktur bence stres yapma bosuna.bidaha tekrarlasin doktorun.erken döllenmedir bence.
İkizdir belkiMerhaba hanımlar
Sat: 13 Ekim 2018
Bat: 10 Kasım 2018
Adetime 4 günüm var ve bugün kan testi yaptırdım, hcg değerim 425 çıktı. Sizce çok yüksek değil mi ? İlk gebeliğim sonlandırıldı maalesef, Yarına tekrar kan vericem çok korkuyorum yine hüsran yaşamaktan
Mümkün olabilir mi böyle bişey gerçektenİkizdir belki
Bir gün sonraki sonuç bu demi?? Ee gayet iyi gidiyor. Yarın 800leri bulur iki katı artmış olurkızlar doktora yeniden gittim 627 çıktı sonuç doktor ilk gebeliğim sonlandırıldığı için progestan ve oksapar verdi
Evet canım biraz fazla artıyo sankiBir gün sonraki sonuç bu demi?? Ee gayet iyi gidiyor. Yarın 800leri bulur iki katı artmış olur
İkiz olabilir belki. Ben ikizlere hamileydim 200-550ye çıktı iki gündeEvet canım biraz fazla artıyo sanki
06.11.2018: 425
07.11.2018: 627
08.11.2018: 1062 baksana 2 katındanda fazla
Ay canım inşallah öyledir Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin :) çok heyecanlıyım ilk kayıptan sonra çok korkuyorum, inşallah herşey yolunda gider, peki sen ne zaman öğrendin ikiz olduğunu?İkiz olabilir belki. Ben ikizlere hamileydim 200-550ye çıktı iki günde
Çok özür dilerim ben kaybettiğini bilmiyordum mesajlarında gördüm canım Allah sanada banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah yaşadıklarının mükafatını kat be kat güzelliklerle alırsınİkiz olabilir belki. Ben ikizlere hamileydim 200-550ye çıktı iki günde
Önemli değil alıştım. Çatlatma iğnesinin 14.günü 200 idi iki gün sonra 550 olmuştu. Bir hafta sonra kese görmeye gittiğimizde süpriz zzz 2.kese ama doktor emin olamadı kan yada sıvı olabilir dedi bir hafta sonra belli oldu.Çok özür dilerim ben kaybettiğini bilmiyordum mesajlarında gördüm canım Allah sanada banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah yaşadıklarının mükafatını kat be kat güzelliklerle alırsın
Keseden belli oluyor. Hayırlısını dile canım. Çoğul gebelik çok riskli. Sağlıcakla kavuş bebeğine yada bebeklerineAnladım canım, şu an tek isteğim sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum aslında bikaç kişi daha söyledi ikiz olabilir diye aklıma düştü
İnşallah canım ikimizde sağlıkla kavuşalım e önemlisi buKeseden belli oluyor. Hayırlısını dile canım. Çoğul gebelik çok riskli. Sağlıcakla kavuş bebeğine yada bebeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?