Adetime 4 gün kala hcg sonucum 425

tasmeclisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
311
291
23
Merhaba hanımlar
Sat: 13 Ekim 2018
Bat: 10 Kasım 2018
Adetime 4 günüm var ve bugün kan testi yaptırdım, hcg değerim 425 çıktı. Sizce çok yüksek değil mi ? İlk gebeliğim sonlandırıldı maalesef, Yarına tekrar kan vericem çok korkuyorum yine hüsran yaşamaktan

Yoo deil bence normal benim arkadasimin adet günü 7000 cikmisti hemde tekti bebek.bi sorunda yoktu saglikli bj bebegi var

İkizdir belki

kızlar doktora yeniden gittim 627 çıktı sonuç doktor ilk gebeliğim sonlandırıldığı için progestan ve oksapar verdi

Önemli değil alıştım. Çatlatma iğnesinin 14.günü 200 idi iki gün sonra 550 olmuştu. Bir hafta sonra kese görmeye gittiğimizde süpriz zzz 2.kese ama doktor emin olamadı kan yada sıvı olabilir dedi bir hafta sonra belli oldu.

Anladım canım, şu an tek isteğim sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum aslında bikaç kişi daha söyledi ikiz olabilir diye aklıma düştü

Kızlar 1 haftadır göğüslerimde sancı ve dolgunluk birde sırt ağrısı vardı 2 gündür belirtilerim kayboldu umudumu yitirmeye başladım yine aynı şeyleri mi yaşayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…