Tatlım bu teste göre hamile gözüküyorsun bi kan testi ver bence veya elinde başka marka test varsa onu yap inşallah hamilesindirKızlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı gibi sizce hamile miyim daha önce kaset test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ama hamile değildim test bozukmuş acaba bu testlerde de bozuk çıkabiliyor mu boşuna heveslenmek istemiyorum 3 yıldır çocuğumuz olmuyor
Testin markası ne acaba? Şüpheniz varsa en garantisi kan vermek böyle var mı yok mu beklemek strese sokuyor insanıKızlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı gibi sizce hamile miyim daha önce kaset test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ama hamile değildim test bozukmuş acaba bu testlerde de bozuk çıkabiliyor mu boşuna heveslenmek istemiyorum 3 yıldır çocuğumuz olmuyor
Tatlım bu teste göre hamile gözüküyorsun bi kan testi ver bence veya elinde başka marka test varsa onu yap inşallah hamilesindirAynı maka un testi var başka marka yok
Başka marka yok aynı marka var kan vermeye gitmek istiyorum ama olumsuz çıkar diye de korkuyorum gitmeyeTatlım bu teste göre hamile gözüküyorsun bi kan testi ver bence veya elinde başka marka test varsa onu yap inşallah hamilesindir
Artımed markası ya belirti olarak mide bulantım var sadece kan verip olumsuzu görmek istemiyorum ama mecbur gideceğim gibi duruyorTestin markası ne acaba? Şüpheniz varsa en garantisi kan vermek böyle var mı yok mu beklemek strese sokuyor insanı
İstersen âdet gününü bekle hem daha garanti olurBaşka marka yok aynı marka var kan vermeye gitmek istiyorum ama olumsuz çıkar diye de korkuyorum gitmeye
Artımed yalancı pozitif çıkarta biliyormuş inşallah hamilesindirArtımed markası ya belirti olarak mide bulantım var sadece kan verip olumsuzu görmek istemiyorum ama mecbur gideceğim gibi duruyor
Maalesef bu marka için yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Alabilme şansınız varsa başka marka alıp tekrar deneyin yoksa bence kan verin garanti olsun. İnşallah hamilesinizdirArtımed markası ya belirti olarak mide bulantım var sadece kan verip olumsuzu görmek istemiyorum ama mecbur gideceğim gibi duruyor
İnşaAllahArtımed yalancı pozitif çıkarta biliyormuş inşallah hamilesindir
İnşaAllah bakalım başka marka alayım olmadıMaalesef bu marka için yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Alabilme şansınız varsa başka marka alıp tekrar deneyin yoksa bence kan verin garanti olsun. İnşallah hamilesinizdir
Prodoctor ya da predictor bulabilirseniz alın güvenilir diyorlar ben prodoctor ile öğrenmiştim. Eğer yine çift çizgi olursa kan verirsinizİnşaAllah bakalım başka marka alayım olmadı
Aynı markanın diğer testini yaptım tek çizgi çıktı demek ki değilim hamile yapacak bir şey yokProdoctor ya da predictor bulabilirseniz alın güvenilir diyorlar ben prodoctor ile öğrenmiştim. Eğer yine çift çizgi olursa kan verirsiniz
Hayırlısı olsun Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallahAynı markanın diğer testini yaptım tek çizgi çıktı demek ki değilim hamile yapacak bir şey yok
Bnce emin olmak icik başka testler daha alın bn 4 tane aldım adet öncesi gebelik testi felan da var bu turuncu pembe kesin çıkarıyor bn bunları 4 gün önce yptimKızlar adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı gibi sizce hamile miyim daha önce kaset test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı ama hamile değildim test bozukmuş acaba bu testlerde de bozuk çıkabiliyor mu boşuna heveslenmek istemiyorum 3 yıldır çocuğumuz olmuyor
Amin teşekkür ederimHayırlısı olsun Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallahsiz yine de adet gecikmenizi bekleyin gecikirseniz kan verirsiniz
Aynı markanın başka testini yaptım onda çıkmadı adet günümü bekleyeceğim ama hamile olduğumu sanmıyorum pek hevesim kalmadıBnce emin olmak icik başka testler daha alın bn 4 tane aldım adet öncesi gebelik testi felan da var bu turuncu pembe kesin çıkarıyor bn bunları 4 gün önce yptim
Canım belirtilerin neydi yazabilir misin benimde üç gün var. Hiç ümidim kalmadı dünden beri belim ağrıyor regl ağrısı başladı her an olabilirim. Bağırsaklarımdan da gürül gürül ses geliyor. Yine olmadı sanırımmmBnce emin olmak icik başka testler daha alın bn 4 tane aldım adet öncesi gebelik testi felan da var bu turuncu pembe kesin çıkarıyor bn bunları 4 gün önce yptim