Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 3 gün var 2. Çizgi silik bu durumu yaşayan var mı kızlar 🥹
- Konu Sahibi Mydoll
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adetime 3 gün var henüz günümün geçmesini bekliyorum inşallah vardırBüyük ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun, kan testi ver
Gerçekten mi ne kadar süre sonra kan verdiAblam yaşadı aynısını canım, şimdi iki yaşında tatlış bir yeğenim var
İlk 2 kaset testin birinde 30 saniyede belirdi birinde 3-4 dk sonra ama erken gebelik testinde 7-8 dakikayı buldu sizce neden buBu silik çizgi değil, baya hamilelik bence.
- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
Benimde aynı böyledi 4 gün sonra kan verdim 72 çıktı suanda 23 haftalık hamileyim hayırlı olsun sizede
Ya gerçekten mi şu an çok heyecanlandım umutlanmak istemiyorum ama böyle üst üste hepsinde görünce adet tarihim geçene kadar testi tekrar edeceğim sonra kan vereceğim dua edinBenimde aynı böyledi 4 gün sonra kan verdim 72 çıktı suanda 23 haftalık hamileyim hayırlı olsun sizede
- 15 Ocak 2024
- 31
- 1
- 1
- 25
Hemen sonraki gün ve 5 haftalık demişler hatta kesesi varmış kendisi yokmuş ponçiğinGerçekten mi ne kadar süre sonra kan verdi
Maşallah Allah bağışlasın darısı isteyen herkese bizede olsun inşallahHemen sonraki gün ve 5 haftalık demişler hatta kesesi varmış kendisi yokmuş ponçiğin
7-8 dk da önemli değil , baya baya net cıkmıs, test bozuk değilse hamilesiniz. Ben de baya bu konuda deneyim sahibiyim deİlk 2 kaset testin birinde 30 saniyede belirdi birinde 3-4 dk sonra ama erken gebelik testinde 7-8 dakikayı buldu sizce neden bu
Bugün kan verdim HCG 37.73 çıktı sanırım artık kesin ama çok küçük7-8 dk da önemli değil , baya baya net cıkmıs, test bozuk değilse hamilesiniz. Ben de baya bu konuda deneyim sahibiyim de
- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 18
- 25
adet gecikmesinden kac gun sonra yaptiniz ve belirtileriniz nelerdi acaba bende 8.gun gecikmwdeyim dun testim negatifti ve akintim kasik agrim var bugunde bel agrim eklendiBenimde aynı böyledi 4 gün sonra kan verdim 72 çıktı suanda 23 haftalık hamileyim hayırlı olsun sizede
Adetime daha 2 gün var sağ kasık ve ara ara da sol kasık ağrım çoktu bacağıma vuruyordu artık akıntım olmadı henüz ve göğüs ucumda hassasiyet vardı hissediyordum aslında testler silik çıkınca hemen kan verdim bugün çok küçük daha önemli olan düzenli artmasıymış inşallah artar Rabbim sizede nasip eder isteyen herkeseadet gecikmesinden kac gun sonra yaptiniz ve belirtileriniz nelerdi acaba bende 8.gun gecikmwdeyim dun testim negatifti ve akintim kasik agrim var bugunde bel agrim eklendi
- 14 Ocak 2024
- 351
- 133
- 18
- 25
Tebrikler hayirlisi olsun insallahhAdetime daha 2 gün var sağ kasık ve ara ara da sol kasık ağrım çoktu bacağıma vuruyordu artık akıntım olmadı henüz ve göğüs ucumda hassasiyet vardı hissediyordum aslında testler silik çıkınca hemen kan verdim bugün çok küçük daha önemli olan düzenli artmasıymış inşallah artar Rabbim sizede nasip eder isteyen herkese
Tebrikler hayirlisi olsun insallahh
Hadi maşallah, Allah kavustursun:)))Bugün kan verdim HCG 37.73 çıktı sanırım artık kesin ama çok küçük
Amin canım çok sağolHadi maşallah, Allah kavustursun:)))