Ben bu şekilde gebe olduğumu öğrendim gebelik testinde negatif çıktı ovulasyonda aynen bu şekil yumurtlamadan 14 gün geçince gebelik testim çok az silik çıktı.gonlunuzce olur inşallahAdetime 2 gün var ve ovulasyon testim böyle çıktı. Bu lh dalgalanması olabilir mi ama dalgalanma olmadı her geçen gün yaptığım testte belirginleşti, renk koyulasti. 2. Yumurtlama olabilir mi, bu durumu yaşayanlar??
Çok Teşekkür ederimBen bu şekilde gebe olduğumu öğrendim gebelik testinde negatif çıktı ovulasyonda aynen bu şekil yumurtlamadan 14 gün geçince gebelik testim çok az silik çıktı.gonlunuzce olur inşallah
Açıktı çünkü beklenen adet tarihime vardı gün geçtikçe koyulasti adet günü kopkoyu olduÇok Teşekkür ederimT, C den daha koyu olmalı diyorlar ama bilemedim sizinki de böyle açıktı değil mi rengi T cizgisinjn
Çok teşekkür ederim umut oldu bana bu bilgiAçıktı çünkü beklenen adet tarihime vardı gün geçtikçe koyulasti adet günü kopkoyu oldu
Rabbim umudunuzu boşa cikarmasin sağlıkla olsun ben şu an gebeyim fakat kanamaya ugrasiyorum ilk gebeligim de düşükle sonuçlandı yani demem o ki sağlıkla yorulmayacağımız şekilde nasip etsinÇok teşekkür ederim umut oldu bana bu bilgi
Amin. Allah sağlikli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Merhaba benimde adetime 5 gün var son ovulasyon testim kalmıştı bugün bi deniyeyim ne çıkacak diye merak ettim 2 çizgide aynı koyulukta çıktı daha önce denediğimde 2 ci çizgi hiç çıkmamıştı bu şekilde hamile kalanlar var diye okumuştum nasıl bir heyecan bendeki erken gebelik testi aldırdım 2 ci çizgi biraz silik ama belirgin çıktı pazartesi kanda baktırcamnAdetime 2 gün var ve ovulasyon testim böyle çıktı. Bu lh dalgalanması olabilir mi ama dalgalanma olmadı her geçen gün yaptığım testte belirginleşti, renk koyulasti. 2. Yumurtlama olabilir mi, bu durumu yaşayanlar??
Evet aylardır hamilelik bekliyorum. İnşallah olmuştur. Siz gebelik testini ne zaman yaptınız. Adet günü falan mi
Belirtiniz var mı peki?Benimde bu şekilde çıktı ovulasyon testim adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım biraz silik ama belirgin çıktı pazartesi kanda baktırcamn inşallah vardır sizinde her ay beklemek çok stresli rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır hiç bir belirti yok 8 aydır deniyoruz bizde her ay oldumu olacakmı stresi doktoruma attım test sonucunu idrarda iltihap varsada bu şekilde çıkabilir bekle adet gününden 1 gün önce kan tahlili yaptır dedi ama eşim haberi duyunca bekleyemem pazartesiye kadar dedi ve bu akşam kan tahlili yaptırdım gebelik gözüktü 2 3 gün sonra doktora gidicem testleri tekrarlıcakBelirtiniz var mı peki?
Evet sanırımBen bu ovulasyon testlerinden sadece bı kez kullanmıştım 14 15 16.gunlerde kopkoyuydu hakikaten ..sonra elimde kalanları adete iki gün kala denemek için kullandım yine aynı koyuluktaydi şaşırdım hatta gebemiyim diye düşündüm ama sonrasında bişey çıkmadı ..en garantisi gebelik testi
Ne güzel hayırlı olsun bakalım bende ne cikacakHayır hiç bir belirti yok 8 aydır deniyoruz bizde her ay oldumu olacakmı stresi doktoruma attım test sonucunu idrarda iltihap varsada bu şekilde çıkabilir bekle adet gününden 1 gün önce kan tahlili yaptır dedi ama eşim haberi duyunca bekleyemem pazartesiye kadar dedi ve bu akşam kan tahlili yaptırdım gebelik gözüktü 2 3 gün sonra doktora gidicem testleri tekrarlıcak
Inşallah beklediğiniz haberi alırsınız sizde rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet sanırım
Ne güzel hayırlı olsun bakalım bende ne cikacak
Amin inşallahInşallah beklediğiniz haberi alırsınız sizde rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?