- 16 Mart 2019
- 5.738
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi birtaneeeeeee
-
İnşallah gebesindir cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaa senin çokta net çıkmış kısmet çok okudum hamile olanlar öğrenmiş ben geçen ayki adetimden beri lekenmeee şeklinde görüyorum o yüzden benim tedirginliğim
İnşallah gebesindir cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin☺
Canım aynı şeyi bende yaşadım 3gun var daha lh testinde gördüm hemen hcg testide yaptım
EvetBuuu hcg testinmiiiii
Evetbugun oldu bu olay yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım umarım doğrudur
Ekledim canım üstte bakAyyyy çok sevindim ya benim gibimiydi senin lh testindeee canımmm
Ekledim canım üstte bak
Regl düzenlimi senin veya ayda birden fazla yumurtlama oldugunu gördünmü daha önce, tekrar test yap bence yarın canım olabilirde olmayabilirde hani yumurtluyo olabilirsin tekrarSence canım benimkisi nasıl duruyor ikiside aynı benim
Merhaba siz bu ay hcg testi hiç kanda baktırdınız mıSence canım benimkisi nasıl duruyor ikiside aynı benim
Regl düzenlimi senin veya ayda birden fazla yumurtlama oldugunu gördünmü daha önce, tekrar test yap bence yarın canım olabilirde olmayabilirde hani yumurtluyo olabilirsin tekrar
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misiniz?kullandığınız bir ilaç Yok ise o lekelenmelerde embriyonun tutunamaması kaynaklı olabilir mi?Yok canım görmedim ben sana anlatayım ben 35 günde bir adet görüyorum geçen ay böyle pembe kahverengi ara ara 4 gün böyle geldi yani geçen 9 Nisa’nda başladı bu lekelenme adet tarihimden 1 gün önce 13 nde bitti bende doktoraaa gittim çünkü hayatımda ilk defa böyle birşey oldu alttan muayneee etti dedi adet olacaksın ben olmadım sonra işte Mayıs’ın 5 nde bu lekelenmelerim gene oldu ara ara 13 nde kesildi yani dün ve ben cuma günü adet görmem lazım ilk defa böyle oldu kan değerim 2.30 çıktı o zaman işte doktor dediii adetine çok var olmasan gel bakalım dedi benim hcg sürekli 0.5 falan çıkardı genelde bilmiyorum yani öyle işte
Merhaba siz bu ay hcg testi hiç kanda baktırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?