var gibi gözüküyor kan verin bence teyit etmek içinArkadaşlar herkese merhaba adetime 2 gün kaldı sabah innovıta marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama regl olacakmışım gibi ağrılarımda var bel kasık ve alt karın ağrısı sizce hamile miyim yoksa regli mi olucam bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba testin görüntüsünü medyaya ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim inşallah hayırlı haberler alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah güzel sonuçlar alırızbende verdim bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Ay inşallah vardır ümitleniyorum ama kan testi de vermek istemiyorum ya sonuç negatif olursa diyevar gibi gözüküyor kan verin bence teyit etmek için
Var bence ayrıca test bozuk değil ise hassasiyetine göre 10-15 olmadan silik çizgi çıkmiyor o yüzden korkmanıza gerek yok kan verip degerinize baktirabilirsinizArkadaşlar herkese merhaba adetime 2 gün kaldı sabah innovıta marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama regl olacakmışım gibi ağrılarımda var bel kasık ve alt karın ağrısı sizce hamile miyim yoksa regli mi olucam bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba testin görüntüsünü medyaya ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim inşallah hayırlı haberler alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba benim silik çizgim 3 dk içinde çıktıVar bence ayrıca test bozuk değil ise hassasiyetine göre 10-15 olmadan silik çizgi çıkmiyor o yüzden korkmanıza gerek yok kan verip degerinize baktirabilirsiniz
PozitifArkadaşlar herkese merhaba adetime 2 gün kaldı sabah innovıta marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama regl olacakmışım gibi ağrılarımda var bel kasık ve alt karın ağrısı sizce hamile miyim yoksa regli mi olucam bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba testin görüntüsünü medyaya ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim inşallah hayırlı haberler alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
10-15 den kastim yani HCG hormonu minimum 10-15 olduğunda idrarda çıkar o anlamda demek istedimMerhaba benim silik çizgim 3 dk içinde çıktı
var canım sonuç çıkınca haber eder misinArkadaşlar herkese merhaba adetime 2 gün kaldı sabah innovıta marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama regl olacakmışım gibi ağrılarımda var bel kasık ve alt karın ağrısı sizce hamile miyim yoksa regli mi olucam bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba testin görüntüsünü medyaya ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim inşallah hayırlı haberler alırız Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet haber eder misinizvar canım sonuç çıkınca haber eder misin
Tabi ederim inşallah dediğiniz gibi hamileyimdirEvet haber eder misiniz
Ederim canım tabiki inşallah hamileyimdirvar canım sonuç çıkınca haber eder misin
Anladım canım çok teşekkür ederim10-15 den kastim yani HCG hormonu minimum 10-15 olduğunda idrarda çıkar o anlamda demek istedim
Amiiin inşallah kardeşimEderim canım tabiki inşallah hamileyimdir
benim negatif 2.29 yineAmin inşallah güzel sonuçlar alırız
Üzülmeyin inşallah en kısa sürede pozitifi görürsünüzzbenim negatif 2.29 yine
inşallah bakalımÜzülmeyin inşallah en kısa sürede pozitifi görürsünüzz
Selsmvar gibi gözüküyor kan verin bence teyit etmek için
Selam burdan paylaşım yapmayı bilmiyorum ama bu teste gebelik var mıinşallah bakalım