Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim sıcaklıgım cok azbir sey dustugoguslerim de halen yumusak. bugun 34. gun. bebegim dun duvara tutunmaya basladı. yukarda yanlıs yazmısım 4 gu surcek tutunmas. 2 gu n sonra da hormon slgılamaya baslayacak. insallah yarabbbiiim.
hicbirsy gbelik belirtisi degil biliyorum yani adet icin de aynı belirtiler var. dun aksam mesela yururkn bacaklarımın arası agrıdı. yani nasıl tutulursun da adım atmada zorlanırsın. oyle. bilmiyorum herseyi yormamak lazım![]()
Bazen yumurta çatlamadan adetle atılabiliyormuş.Bu konuda duyduklarım.Bazılarının hemen adet öncesinde bazılarının da adetten hemen sonra bile yumurtlayabildiği.Var böyle şeyler ama normal mi bilmiyorum.
Adaçayını bende kullanıyorum.Adetimin3.gününde felan başlayıp bi 10 gün bende içiyorum.
Demliyorum ben çay gibi,bi kaç tutam demliğe koyup.Kaynatmayı pek önermiyorlar bitklerde.En iyisi demlemek.Günse 2 kupadan fazla içmeyelim yine de kızlar.Herşeyin fazlası olduğu gibi adaçayının da fazlası zararlıdır.
Yumurtaların gelişiminde çok faydalı.Neden 10 gün içtiğime gelince.Döllenme olursa adaçayı tehlikeli oluyor.Yani döllenmeye kadar içtin içtin, bi dahaki adete kadar içme bi daha.
Yumurta,süt,yoğurt gibi hayvansal ürünler de yumurtalar üzerinde faydalı.Ben sütü tercih ediyorum.Faydalı oluyor.İyi gelişiyor yumurtalar.
Bi sonuç alırsan adet döngünle ilgili haberimiz olsun.
Merhabalar,
Benim bu sitedeki ilk mesajım olucak:)bende 6 aylık evliyim..son üç aydır bebek istiyoruz..okuduğum kadarıyla aynı şeyleri yaşıyoruz:)bende yumurtlama günümü birtürlü saptayamıyorum..tükürükle yapılan yumurtlama testlerinden aldık ama o da çok net göstermiyor..bu arada kibelenin hamile olup olmadığını gerçekten merak ettimm:)
selam canim. insallah hamilesindir. Ben ovulusyon testini aldim ve yaptim ama pek bisey anlamadim.