- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
hayırlısı olsunEvet canım kanda verdim hamileyim❤❤
Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım onda göremedim çizgi sonra sabah oldu bi bakayım dedim tekrardan çook silik bir çizgi gibi bişey vardı şüphelendim bitane erken bitanede normal test aldım ikisindede silik çizgi çıkınca hastaneye kan vermeye gittim. Bence biraz beklemelisin varsa yükselsin kanda değer adet gününden sonra çıkmaya başlıyor. Eğer benim testte öyle çıkmasaydı ben bekleyecektim 3-4 gün canım. Biliyorum sabretmek çok zor ama biraz sık dişinihayırlısı olsunsizin de idrarda çıkmamış mıydı? İlk ne zaman öğrendiniz? benim de adetime bir gün var sabah test yaptım negatif çıktı. Kan versem cıkar mı?
ayy tamam canım umut oldun bana inşallah vardır...Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım onda göremedim çizgi sonra sabah oldu bi bakayım dedim tekrardan çook silik bir çizgi gibi bişey vardı şüphelendim bitane erken bitanede normal test aldım ikisindede silik çizgi çıkınca hastaneye kan vermeye gittim. Bence biraz beklemelisin varsa yükselsin kanda değer adet gününden sonra çıkmaya başlıyor. Eğer benim testte öyle çıkmasaydı ben bekleyecektim 3-4 gün canım. Biliyorum sabretmek çok zor ama biraz sık dişini
Bana da dua et nolur silik çizgi gördüm. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorumdur. Senin duaların kabul olurÇok teşekkür ederimm❤
Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım onda göremedim çizgi sonra sabah oldu bi bakayım dedim tekrardan çook silik bir çizgi gibi bişey vardı şüphelendim bitane erken bitanede normal test aldım ikisindede silik çizgi çıkınca hastaneye kan vermeye gittim. Bence biraz beklemelisin varsa yükselsin kanda değer adet gününden sonra çıkmaya başlıyor. Eğer benim testte öyle çıkmasaydı ben bekleyecektim 3-4 gün canım. Biliyorum sabretmek çok zor ama biraz sık dişini
Teşekkür ederim. Adet günümde 12,63 çıktı geç döllenme olabilir dedi doktor Yarın tekrar kan vereceğimAdetten bir gün önce kaç çıktı değeriniz acebatebrik ederimm
İnşallah canım benim güzel haberlerle rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahBana da dua et nolur silik çizgi gördüm. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorumdur. Senin duaların kabul olur ☺
Aynı şeyleri bende yaşıyorum ama hiç umudum yok bat a 5 gün var siz hamileymişsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza gelsin insallah umarim benimde bebis vardirKızlar yumurtlamayı hesaplayıp değerlendirdik. Yaklaşık 10 gündür her gün istisnasız kasıklarım ve belim ağrıyor bazen kramp gibi sancılar giriyor, beyaz kremsi akıntı geliyor. Azcık ev işi yapayım kasık ve bel ağrım çok artıyor. Ve şuan adetime 1 gün var beyaz akıntı devam ediyor normalde adet olacağım zaman kupkuru olurdu asla akıntı gelmezdi. Erken gebelik testi yapsam çıkarmı sizce hamile olabilir miyim acaba?
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımm ümidini yitirmeAynı şeyleri bende yaşıyorum ama hiç umudum yok bat a 5 gün var siz hamileymişsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza gelsin insallah umarim benimde bebis vardir❤
Bat günü test yapicam bende 9 şubat ❤
İnşallah canımm benim sakın canını sıkma senayy tamam canım umut oldun bana inşallah vardır...
Teşekkür ederim. Adet günümde 12,63 çıktı geç döllenme olabilir dedi doktor Yarın tekrar kan vereceğim
Inşallah kuzum AminnGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımm ümidini yitirme❤ Dualarım seninle
İnşallahh aminn canım benimİnşallah yükselir düzenli şekilde bende yarın kan vericem tekrar hayırlısı olsun hakkımızda
Bugün verdiyseniz yarın değil sonra ki gün verin 48 Saatteki artışına bakarsınız daha sağlıklı olurTeşekkür ederim. Adet günümde 12,63 çıktı geç döllenme olabilir dedi doktor Yarın tekrar kan vereceğim
Bebeğin habercisidir inşallah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?