Gebeliğe Hazırlık Adetime 1 gün var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kanda verdim hamileyim❤❤
hayırlısı olsun sizin de idrarda çıkmamış mıydı? İlk ne zaman öğrendiniz? benim de adetime bir gün var sabah test yaptım negatif çıktı. Kan versem cıkar mı?

hayırlısı olsun sizin de idrarda çıkmamış mıydı? İlk ne zaman öğrendiniz? benim de adetime bir gün var sabah test yaptım negatif çıktı. Kan versem cıkar mı?
Ben adetten 1 gün önce erken gebelik testi yaptım onda göremedim çizgi sonra sabah oldu bi bakayım dedim tekrardan çook silik bir çizgi gibi bişey vardı şüphelendim bitane erken bitanede normal test aldım ikisindede silik çizgi çıkınca hastaneye kan vermeye gittim. Bence biraz beklemelisin varsa yükselsin kanda değer adet gününden sonra çıkmaya başlıyor. Eğer benim testte öyle çıkmasaydı ben bekleyecektim 3-4 gün canım. Biliyorum sabretmek çok zor ama biraz sık dişini

ayy tamam canım umut oldun bana inşallah vardır...

Adetten bir gün önce kaç çıktı değeriniz aceba tebrik ederimm

Aynı şeyleri bende yaşıyorum ama hiç umudum yok bat a 5 gün var siz hamileymişsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza gelsin insallah umarim benimde bebis vardir
Bat günü test yapicam bende 9 şubat ❤

Aynı belirtileri bende yaşadım iki gün varken çıkmadı temizlenmem gereken gün yaptım cok silik çıktı 40 25 ile gebe oldumu öğrendim suan belki çıkmayabilir acele edip test yapmayın ümidiniz kırılabilir gecikmeyi bekleyin bence hamile olabilirsiniz belirtilere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…