- 24 Ocak 2020
- 119
- 86
- 18
- 31
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
Olabilirsin belirtiler çok benziyor. 1 gün kala normal gebelik testiyle bile çıkarKızlar yumurtlamayı hesaplayıp değerlendirdik. Yaklaşık 10 gündür her gün istisnasız kasıklarım ve belim ağrıyor bazen kramp gibi sancılar giriyor, beyaz kremsi akıntı geliyor. Azcık ev işi yapayım kasık ve bel ağrım çok artıyor. Ve şuan adetime 1 gün var beyaz akıntı devam ediyor normalde adet olacağım zaman kupkuru olurdu asla akıntı gelmezdi. Erken gebelik testi yapsam çıkarmı sizce hamile olabilir miyim acaba?
Kızlar yumurtlamayı hesaplayıp değerlendirdik. Yaklaşık 10 gündür her gün istisnasız kasıklarım ve belim ağrıyor bazen kramp gibi sancılar giriyor, beyaz kremsi akıntı geliyor. Azcık ev işi yapayım kasık ve bel ağrım çok artıyor. Ve şuan adetime 1 gün var beyaz akıntı devam ediyor normalde adet olacağım zaman kupkuru olurdu asla akıntı gelmezdi. Erken gebelik testi yapsam çıkarmı sizce hamile olabilir miyim acaba?
Bence sizin de var. Hakkınızda hayırlısı olsunBenimde iki gün gecikti
Ayakta fazla kalınca belim kalçama doğru çok ağrıyor
Bolca akıntım var şeffaf hafif uzayan
Ve bu ay yerleşme diye düşündüğüm lekelenme yaşadım inşallah ikimizdede vardır bebeklerrr
Bence sizin de var. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende henüz yok ama sizle aynı belirtiler var nerdeyse. 4-5 gündür kasık ve bel ağrım. Beyaz kremsi akıntım var. İlk hamileliğimde de aynılarını yaşamıştım. İşin kötü yani yumurtlama tarihimi bilmiyorum adetim çok düzensiz ateş takibi yaptığım halde günü bulamadımAmiinn inşaAllah
Sizde varmı
Bekliyor musunuz sizde bebiş
Bende henüz yok ama sizle aynı belirtiler var nerdeyse. 4-5 gündür kasık ve bel ağrım. Beyaz kremsi akıntım var. İlk hamileliğimde de aynılarını yaşamıştım. İşin kötü yani yumurtlama tarihimi bilmiyorum adetim çok düzensiz ateş takibi yaptığım halde günü bulamadımO yüzden test yapma zamanım hakkında çok kararsızım
Ay inşallahh bende lekelenme olmadı ama ölcem artık kasık ve bel ağrısındanBenimde iki gün gecikti
Ayakta fazla kalınca belim kalçama doğru çok ağrıyor
Bolca akıntım var şeffaf hafif uzayan
Ve bu ay yerleşme diye düşündüğüm lekelenme yaşadım inşallah ikimizdede vardır bebeklerrr
Dün yaptım ama çıkmadı bende erken gebelik testi yapacağım yarınOlabilirsin belirtiler çok benziyor. 1 gün kala normal gebelik testiyle bile çıkar
Kasık ağrıları ya yerleşme zamanı yani lekelenme zamanı ya da adet tarihinde oluyor. Senin lekelenme geçmiş. Büyük ihtimalle adet zamanın gelmiştirİnşallah sendrde vardır canım
Benimde bugün çok kasık ağrım oldu
Ne zmasn yumurtladım bilmiyorum
Adetin bittikten 10 gün sonra kahverengi pembe ve bordomsu lekeler geldi çok hafif peçeteye geliuordu
Yaklaşık 6 gün sürdü az az
Şimdi bu adet ne zaman gelir hiç bilmiyorum
Bu lekelrr neyin nesiydi onu da bilmiyorum çol gairp oldum bu ay
Sabah erkenden mi yaptınız. Öyle olmayınca çıkmıyor bazen. Ben yumurtlamamın 11nci gününde sabah yaptım çooook silik varla yok arası bi çizgiyle öğrendim. Adetime 3 gün vardı.Dün yaptım ama çıkmadı bende erken gebelik testi yapacağım yarın
Erken yapmadım akşam yatmadan önceydiSabah erkenden mi yaptınız. Öyle olmayınca çıkmıyor bazen. Ben yumurtlamamın 11nci gününde sabah yaptım çooook silik varla yok arası bi çizgiyle öğrendim. Adetime 3 gün vardı.
O saatlerde çıkmıyor genelde. Uzun süre idrarını tutmuş olmak gerekiyor ki bhcg biriksin idrarda. Bunun içinde sabah en uygun zamanErken yapmadım akşam yatmadan önceydi
Anladım çok teşekkürler sabah yapayım o zaman :)O saatlerde çıkmıyor genelde. Uzun süre idrarını tutmuş olmak gerekiyor ki bhcg biriksin idrarda. Bunun içinde sabah en uygun zaman
Canım yaptın mı test inşallah güzel haberi almışsındırAnladım çok teşekkürler sabah yapayım o zaman :)
Kasık ağrıları ya yerleşme zamanı yani lekelenme zamanı ya da adet tarihinde oluyor. Senin lekelenme geçmiş. Büyük ihtimalle adet zamanın gelmiştir
Bebeğin habercisidir inşallah hayırlısıylaEvet canım büyük ihtimal
Bugünde gaz sancısı gibi baskı var kasıklarımda
Evet canım kanda verdim hamileyimCanım yaptın mı test inşallah güzel haberi almışsındır
Gözünüz AydınEvet canım kanda verdim hamileyim❤❤
Hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Evet canım kanda verdim hamileyim❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?