Gebeliğe Hazırlık Adetime 1 gün var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar yumurtlamayı hesaplayıp değerlendirdik. Yaklaşık 10 gündür her gün istisnasız kasıklarım ve belim ağrıyor bazen kramp gibi sancılar giriyor, beyaz kremsi akıntı geliyor. Azcık ev işi yapayım kasık ve bel ağrım çok artıyor. Ve şuan adetime 1 gün var beyaz akıntı devam ediyor normalde adet olacağım zaman kupkuru olurdu asla akıntı gelmezdi. Erken gebelik testi yapsam çıkarmı sizce hamile olabilir miyim acaba?

Olabilirsin belirtiler çok benziyor. 1 gün kala normal gebelik testiyle bile çıkar

Benimde iki gün gecikti
Ayakta fazla kalınca belim kalçama doğru çok ağrıyor
Bolca akıntım var şeffaf hafif uzayan
Ve bu ay yerleşme diye düşündüğüm lekelenme yaşadım inşallah ikimizdede vardır bebeklerrr

Bence sizin de var. Hakkınızda hayırlısı olsun

Amiinn inşaAllah
Sizde varmı
Bekliyor musunuz sizde bebiş
Bende henüz yok ama sizle aynı belirtiler var nerdeyse. 4-5 gündür kasık ve bel ağrım. Beyaz kremsi akıntım var. İlk hamileliğimde de aynılarını yaşamıştım. İşin kötü yani yumurtlama tarihimi bilmiyorum adetim çok düzensiz ateş takibi yaptığım halde günü bulamadım O yüzden test yapma zamanım hakkında çok kararsızım

İnşallah sendrde vardır canım
Benimde bugün çok kasık ağrım oldu
Ne zmasn yumurtladım bilmiyorum
Adetin bittikten 10 gün sonra kahverengi pembe ve bordomsu lekeler geldi çok hafif peçeteye geliuordu
Yaklaşık 6 gün sürdü az az
Şimdi bu adet ne zaman gelir hiç bilmiyorum
Bu lekelrr neyin nesiydi onu da bilmiyorum çol gairp oldum bu ay

Kasık ağrıları ya yerleşme zamanı yani lekelenme zamanı ya da adet tarihinde oluyor. Senin lekelenme geçmiş. Büyük ihtimalle adet zamanın gelmiştir

Dün yaptım ama çıkmadı bende erken gebelik testi yapacağım yarın
Sabah erkenden mi yaptınız. Öyle olmayınca çıkmıyor bazen. Ben yumurtlamamın 11nci gününde sabah yaptım çooook silik varla yok arası bi çizgiyle öğrendim. Adetime 3 gün vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…