- 28 Ocak 2022
- 31
- 7
- 32
- Konu Sahibi orumcekkadin1993
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar sürede çıktı sonuçAdetime 1 gün kala 1 gün arayla yapılan hamilelik testi silik çizgi/ hamilemiyim? Acaba?
İlkini bilmiyorum yaptım saniyesinde tek görmekten bıktığımdan yine tek diyip çekmeceye koydum daha sonra (1 saaat kadar) aldığımda silik çift gördüm üstteki testi yani. Sonra bugün sabah yeniden yaptım. Oda 10 dk içersinde çıktı.Ne kadar sürede çıktı sonuç
Alttaki 10 dk içinde ilk önce ikinci çizgi tarafı yarısın kızardı sonra o kızarıklık dağılık 2. Şekildeki test çıktı ortaya.Alttaki test pozitf gibi. Hemen cıktysa tabii. Kan verin bence.
Yaaaaa okadar çok istiyorum ki bu sonucu anlatamam.Hanilesiniz
Yüzde kaç ihitimalle vardır sizce?Tebrikler
HamilesinizAdetime 1 gün kala 1 gün arayla yapılan hamilelik testi silik çizgi/ hamilemiyim? Acaba?
10 dk da çıktıysa pozitiftir hayırlı olsun diyelim simdiden. Hemen kan verin benceAlttaki 10 dk içinde ilk önce ikinci çizgi tarafı yarısın kızardı sonra o kızarıklık dağılık 2. Şekildeki test çıktı ortaya.
10 dk da çıktıysa pozitiftir hayırlı olsun diyelim simdiden. Hemen kan verin bence
Hamilesiniz
Nekadar ihtimalledir? Bir test daha alıp yarın yine yapayım diyorım regl olcakmıyım onuda netleştreyim diyorım. Kiseye söyleyemedim henüz gecmişteki hevesi yaşatmak istemiyorum daHamilesiniz
Sen bilirsin canm. Bende adete 4 gün kala kaset test yaptm boyle cıktı sonra kan verdm oda pozitf cıktı kaset testlerde elbette yanılma payı oluyor ama cogunlukla doğru sonuç veriyor endişe etme. Hemen cıktysa ıkıncı cızgı yuksek ihtimal PozitftirYarın reglim baslaması lazım yarını bekleyeyim diyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm
Ilk hamileligimdn reglden 2 gun sonra kaset test yaptim cok net cikti. 2. Hamileligimde regl gunu yaptim yine netti. 3. De reglden bi gun once yaptim sizinki gibiydi. Hamileyim suan iateNekadar ihtimalledir? Bir test daha alıp yarın yine yapayım diyorım regl olcakmıyım onuda netleştreyim diyorım. Kiseye söyleyemedim henüz gecmişteki hevesi yaşatmak istemiyorum da
Yüzde vermeyim de var bence kan verin bugün, yarın CumartesiYüzde kaç ihitimalle vardır sizce?
Ne kadar sürede çıktı sonuç
Çok teşekkür ederimYüzde vermeyim de var bence kan verin bugün, yarın Cumartesi