Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar adetime 1 gün kaldı. Normalde testi yapmazdım ama baş dönmesi mide bulantısı uyku hali halsizliğim aşırı derecede arttı bende normal gebelik testi yaptım anında silik bir çizgi çıktı. Hem korkuyorum hem heyecanlıyım ilk çocuğum olacak. Sizce ne yapmalıyım?
İdrarda çıktıysa kanda daha önceden belli olduğu için kanda da çıkar bir kan verip içinizi rahatlatabilir siniz simdiden hayırlı olsun var görünüyor ama testler yaniltadabiliyor onuda göz onunde bulundurarak bir kan verin derim
Hayırlısı olsun canım silik çizgin çok belli hemen kan testi ver netleştir . Rabbim olmayanlarada versin benimde ilk gebeliğim heyecan korku stres herşey oluyor . Önemli olan sağlıklı olsunlar Annelik güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın