- 10 Nisan 2025
- 51
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi pembedolunay
-
Ben 2 gün gecikince yaptım çıktı yapabilirsin testi varsa çıkar çünküMerhabalar
Adetim 4 gün gecikti sizce test yapayım mı yoksa Dr dediği gibi 10 gün beklemeliyim sabırsızım duramıyorum
Adetiniz düzenli oluyor muydu? Oluyorsa çok bile beklemişsinizMerhabalar
Adetim 4 gün gecikti sizce test yapayım mı yoksa Dr dediği gibi 10 gün beklemeliyim sabırsızım duramıyorum
Yapabilirsiniz erken gebelik testleri adet tarihi gelmeden de pozitifse pozitif çıkarıyor zaten ben adetime 2 3 gün varken öğrendim mesela çok belliydi hatta çizgiMerhabalar
İnşallahh canım korkuyorum tekrar negatif çıkar diye vallaBence geren yok o kadar beklemene 4 gun yeterli varsa çıkar tahminşmce ama geç döllenme muhabbetlerş falands var tabi ama yap banada haber ver inşallah vardırr
Teşekkür ederim olumsuz olur diye korkuyorum açıkcasıBen 2 gün gecikince yaptım çıktı yapabilirsin testi varsa çıkar çünkü
Adetim geçen ay 2 kez oldum bu ay olmamam normal gibi geldi yumurtalık rezervim baya kötü oluncaAdetiniz düzenli oluyor muydu? Oluyorsa çok bile beklemişsiniz
Korkuyla yaşamak daha zor en azından testle emin olursun için rahatlar inşallah ta vardırTeşekkür ederim olumsuz olur diye korkuyorum açıkcası
İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimKorkuyla yaşamak daha zor en azından testle emin olursun için rahatlar inşallah ta vardır
Rica ederimİnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Bence de yap bekleme inşallah pozitiftirKızlarrrr ben şimdi test yapacam dua edinnnnn
Benim de 3 gün gecikti ama kaç gündür adet ağrıları yaşıyorum sizde varmıMerhabalar
Evet kasıklarım da ağrı mevcut benimdeBenim de 3 gün gecikti ama kaç gündür adet ağrıları yaşıyorum sizde varmı
Biraz bekleyin silik çizgi falan varmıMaalesef kızlar yine negatife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?