- 10 Nisan 2025
- 51
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi pembedolunay
Malesef yok canımBiraz bekleyin silik çizgi falan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef yok canımBiraz bekleyin silik çizgi falan varmı
Anladım üzülmeyin hayırlısı olsun inşallahMalesef yok canım
Şuan yanımda olduğun için teşekkürlerAnladım üzülmeyin hayırlısı olsun inşallah
Test ilk defa duydum üzülmeyin hemen belki vardırEvet kasıklarım da ağrı mevcut benimde
Malesef canım silk çizgi mevcut değilBiraz bekleyin silik çizgi falan varmı
5 gün gecikti ama test yaptım negatif kaç gün daha geçince de gitmeliyim sizceTest ilk defa duydum üzülmeyin hemen belki vardır
5 gün ideal bi süre gidin bence belki başka bi sorun var benim de 3 gün gecikti pembe akıntı gibi geldi gidip hormonlarıma baktıracam tekrar5 gün gecikti ama test yaptım negatif kaç gün daha geçince de gitmeliyim sizce
Evet yumurtalık rezervlerimde azalma varmış onu biliyorum da sürekli olumsuz bişey duymaktan artık korkar oldum…Geçmiş olsun size de Allahım en kısa sürede sağlıklı sıhatli gebelik ve çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin5 gün ideal bi süre gidin bence belki başka bi sorun var benim de 3 gün gecikti pembe akıntı gibi geldi gidip hormonlarıma baktıracam tekrar
Amin amin inşallah bu zaman da sadece kendimi bu durumlarla uğraşıyor sanırdım meğer çoğu insan bu halde. Amh kaç sizin. Azalma olduysa doğal gebelikle çok uğraşmayın erken menepoz oluyor sonrasında. Yumurta takviyesi için bi ilaç kullanmıştım 1.76 dan 3.96 olmuştu sayısıEvet yumurtalık rezervlerimde azalma varmış onu biliyorum da sürekli olumsuz bişey duymaktan artık korkar oldum…Geçmiş olsun size de Allahım en kısa sürede sağlıklı sıhatli gebelik ve çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Amh ım benim baya kötü canım 0,69 çıktı ama yükselmiyor da hangi ilacı kullandın canım . Evet bende öyle sanıyordum gerçekten çok zorlanıyordum ta ki aynı şeyleri yaşadığım insanları görene kadar Allahım hepimize şifa versin.Sizce ne yapmalıyım direk tüp bebek mi denemeliyimAmin amin inşallah bu zaman da sadece kendimi bu durumlarla uğraşıyor sanırdım meğer çoğu insan bu halde. Amh kaç sizin. Azalma olduysa doğal gebelikle çok uğraşmayın erken menepoz oluyor sonrasında. Yumurta takviyesi için bi ilaç kullanmıştım 1.76 dan 3.96 olmuştu sayısı
1 den düşmüşsünüz doktorunuz ne öneriyor size aşılama öneriyorum açıkçası sonra tüp bebeğe geçin bence rahim de bir sorun yoksa kist miyom polip gibi aşılama deneyin. Benim iki ay kullanıp sonuç gördüğüm bi takviye vardı atıyorum görsekAmh ım benim baya kötü canım 0,69 çıktı ama yükselmiyor da hangi ilacı kullandın canım . Evet bende öyle sanıyordum gerçekten çok zorlanıyordum ta ki aynı şeyleri yaşadığım insanları görene kadar Allahım hepimize şifa versin.Sizce ne yapmalıyım direk tüp bebek mi denemeliyim
Önce 2 3 ay deneyin dedi sonrasında tüp bebek dedi birden menopoza da girebilirmişim o riski göze alamıyorum ama1 den düşmüşsünüz doktorunuz ne öneriyor size aşılama öneriyorum açıkçası sonra tüp bebeğe geçin bence rahim de bir sorun yoksa kist miyom polip gibi aşılama deneyin. Benim iki ay kullanıp sonuç gördüğüm bi takviye vardı atıyorum görsek
Çok teşekkürler bende araştırıp bi kullanayim inşallah artış olur peki siz gebe misiniz acaba1 den düşmüşsünüz doktorunuz ne öneriyor size aşılama öneriyorum açıkçası sonra tüp bebeğe geçin bence rahim de bir sorun yoksa kist miyom polip gibi aşılama deneyin. Benim iki ay kullanıp sonuç gördüğüm bi takviye vardı atıyorum görsek
Rahmin biri iyi biri kötü gibi dedi Dr polistik över kistim var 2 adet1 den düşmüşsünüz doktorunuz ne öneriyor size aşılama öneriyorum açıkçası sonra tüp bebeğe geçin bence rahim de bir sorun yoksa kist miyom polip gibi aşılama deneyin. Benim iki ay kullanıp sonuç gördüğüm bi takviye vardı atıyorum görsek
Hayır ben gebe kalamadım ameliyatla kistlerimi aldılar ama hala var bu ayın sonunda bi ameliyatım daha var yaşınız kaç sizin ertelemeden tüp bebek yaptırın ve stresi bırakınÇok teşekkürler bende araştırıp bi kullanayim inşallah artış olur peki siz gebe misiniz acaba
30 yaşındayım ben siz kaç yaşındasınız Allahım acil şifalar versin inşallah çok başarılı geçer ameliyatınız . Ah o stresssss keşke bırakılabilseHayır ben gebe kalamadım ameliyatla kistlerimi aldılar ama hala var bu ayın sonunda bi ameliyatım daha var yaşınız kaç sizin ertelemeden tüp bebek yaptırın ve stresi bırakın
Bende 30 yaşındayım stres yapınca bir şey değişmiyor o yüzden gereksiz. Aile de erken menepoza giren varmı30 yaşındayım ben siz kaç yaşındasınız Allahım acil şifalar versin inşallah çok başarılı geçer ameliyatınız . Ah o stresssss keşke bırakılabilse
Hayır ilk olacam galiba :)Bende 30 yaşındayım stres yapınca bir şey değişmiyor o yüzden gereksiz. Aile de erken menepoza giren varmı
Olmaz inşallah siz bi test verin belki de gebesiniz inşallahHayır ilk olacam galiba :)
İnşallah negatif sonucunu bugün öğrendim bi kaç gün beklesem iyi olacak galibaOlmaz inşallah siz bi test verin belki de gebesiniz inşallah