Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım alman doktorlar alttan bakmak istiyo diyosun ya,almanyada hiçmi türk kadın dogum uzmanı yok bi araştır istersen,alttan bakarlarsa kızlık zarın bozulur,aman ha sakın baktırma...Tekrar geçmiş olsun canım...
ya gidin nolcak benim de akıntı problemim vardı. "açtım" akıntımdan kültür de aldı doktor, hatta bi alet var açmak için ondan da taktı nolcakki. ben de bakireyim. ama korkunun ecele faydası yok. bu kadar korkmayın. hani kızlığıma zarar verir derseniz ben o densizliği yaptım doktore dedim zarar vermezsiniz dimi diye. bak dedi yanımda hemşire var dedi, böyle bir suçlamaya maruz kalmamak için yanımda onu şahit tutuyorum ki benim zarar vermediğimi görsün diye dedi. kızlık zarı o kadar kolay hasar görmez fln dedi hafif fırçaladı beni.
korkulacak bişi yok, "açmak" ayıp değil günah değil. doktor sonuçta. bayan olursa tabii daha rahat edersiniz ben de erkeğe gidemem herhalde. bi de şu var bayanlar, gideceğinizde bölgedeki tüy o kadar önemli değil de temizlik önemli bir de ayak kokusundan çok rahatsz oluyorlarmış o şeye kaldırıyosunuz ya ayakları. valla korkmayın çekinmeyin vücuda eziyet etmek çok günah.
bazilariniz doktora gidin kizliga zarar vermez falan dmeis....yaa bakin biz almanyada yasiyoruz ynai almanlar icin kizlik zari o kadar önemli degilki...dikkatli olmayabilri bazilari..odnankorkuyoz biz..bu arada bende arkadasimla gidicim bugün sultan of konyayla.-)))onun yaninda güc vermem lazim ona dgeil mi canimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım herkesin dediği gibi bence de mutlaka doktora git.
bahsettiğin kahverengi akıntılar yumurtalıkta oluşan bir kistten de kaynaklanıyor olabili ve ne kadar kısa zamanda doktora başvurursan o kadar iyi .
kist dediğim için korku sarmasın içini:teselli:
adet düzensizlikleri ise kesinlikle ihmal edilmemeli altında hormonal bir sebep olabilir.ve kronik bir şekilde bu sorunu yaşadığını yazmışsın sakın gecikme daha fazla.çünkü adet olmuo olman ve kahverengi akıntı kirli kanın içerde kalarak biriktiğinin göstergesi olabilir.
öncelikle kan alarak hormon testi isteyebilir doktor senden.ultrasonla bakar alttan muayene yapmaz .kan testi yapılacağı için adet döneminin 3. günü gelmeni isteyebilir yüksek olasılıkla kistten şüphelenirse eğer androjen hormonlarına baktıracaktır.
ultrasona gireceğin için bol su için ve tuvaletini yapma mesaneni su ile doldur ki eğer kist varsa görülsün.
hiç bilmemektense gidip öğrenip bir sorun varsa çözüm bulman çok daha sağlıklı.belki de hiçbirşeyin yok da diyebilir.
şimdiden geçmiş olsunyerimseniben